Super prestatie B1 tegen de koploper Hollandia T

Hoi Kanjer,

Hollandia T B1 mocht vandaag op bezoek komen bij de Valken B1. En we mochten eindelijk op het A veld. We komen deze groen/zwarten al een paar jaar tegen en staat borg voor spannende, sportieve wedstrijden.

Vandaag kwamen zij als koploper, 7 gespeeld 21 punten. Daar moest maar eens verandering in komen vonden we allemaal. Nou dat gebeurde. Met de wel heel strakke wind en striemende regen was het wat moeilijk voetballen. De Valken ging hier het beste mee om. Hollandia T kreeg absoluut geen vat op het spel, de Valken zaten er bovenop. De 4:4:2 opstelling werkte uitstekend en daarbovenop een gezonde instelling maakte het tot een boeiend schouwspel.

De dikverdiende ruststand was 1-0.
De tweede helft was voor dit seizoen verreweg de beste helft die we hebben gespeeld dit jaar. Voor de wind spelen, wat op papier lastiger voetballen is, deed ons goed. Geen lange ballen, geen verre schoten, maar in hoog tempo de bal rond laten gaan met oogstrelende combinaties. We lieten mannen uit Tuitjenhorn alle hoeken van het veld zien.
De voorsprong werd zelfs uitgebouwd naar 4 tegen 0, meer dan verdiend.

De laatste 4 minuten gaven we nog twee goaltjes weg, maar het mocht de pret niet drukken.
De apetrotse coaches liepen met de borst vooruit van het veld. We weten dat jullie goed kunnen voetballen, vandaag lieten jullie het allemaal zien, niet alleen de inzet was top, maar de manier van voetballen was bij vlagen geweldig om te zien.

De complimenten daarnaast de bescheidenheid hoe jullie hier mee om gaan, niet naast de schoenen lopen, gewoon lekker ballen! Top jongens, ga zo door!!

groeten
Corrr

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken