Verlag van de AT-D1 bij Europacupwedstrijd 5 november

Zaterdagavond 18:00 was het zover, wij de D1 en 3 meiden van de E1 mochten mee oplopen met de dames van SEW 1.

Zij moesten aantreden tegen FTC Rail Cargo uit Hongarije. Het zou een spannende wedstrijd worden want deze ploeg uit Hongarije had vorig jaar de winners cup gewonnen.

We werden ontvangen in een kleedkamer naast de sponsors, waar we heel stil moesten zijn maar ondanks de spanning lukte dat goed Daarna mochten we in onze eigen mooie tenues naar de zaal waar de dames nog aan het warmlopen waren. We mochten zelf een speelster uitzoeken waar mee we op zouden lopen. Toen was het tijd om te beginnen, de speelsters werden 1 voor 1 het veld op geroepen en wij mochten dan aan de hand mee rennen, dit alles onder een luid applaus van een bomvolle sporthal.

Toen de wedstrijd startte mochten wij op de tribune plaatsnemen voor de fanfare, wat een herrie!, maar wel gezellig. We hebben Sew heel hard aangemoedigd.

In het begin kon SEW nog wel tegenstand bieden en ging het gelijk op maar aan het eind van de eerste helft liep de ploeg uit Hongarije toch verder uit. Waardoor we gingen rusten met een 11-18 stand. Wij kregen lekker limonade en een koekje , waarna de tweede helft ging beginnen.

Na de rust waren de Hongaren veel beter in het afmaken van de goals en werd de eindstand 19-34.

Na afloop kregen we een kaart met foto van alle speelsters en mochten we persoonlijk van iedereen een handtekening vragen.

Al met al een heel leuke avond, waarvoor we SEW en de Valken willen bedanken.









Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken