B1 krijgt tekort in Hoorn

He kanjer,
11 december, weer lekker voetballen, mooi weer, ietwat frisjes, nog donker toen de wekker ging, maar onderweg de prachtig opkomende zon.
M.a.w. 08.30 vertrekken, 09.30 uur spelen op het A veld van Always Forward.

De tegenstander vandaag, een heel jong en technisch team. Het team onder de B junioren selectie met spelers die graag naar de B1 willen, dat is duidelijk te zien. Maar geen team om van te verliezen.
Maar helaas, de altijd aanwezige intimidatie van spelers en *helaas vaders langs de kant van deze Hoornse club was ons vandaag de baas.

Voor rust twee knullige doelpuntjes tegen, beide door fouten onzer zijds. Gelukkig konden we nog voor rust de 2-1 maken, een prachtig schot op doel waar de keeper geen vat op kreeg, maar, ook dat nog, er staan twee Valken spelers buitenspel, bij een schot op doel…. nou ja, het zal wel. Rust dus 2-0.

De tweede helft een veel beter De Valken. Al snel de 2-1 na een prachtige aanval. Daarna alleen maar aanvallen, aanvallen en aanvallen. Maar helaas de bal wilde er niet meer in.
Wederom een prachtige wedstrijd van twee aan elkaar gewaagde teams. Al met al een schitterende competitie.

Helaas kunnen we het niet afmaken, we zullen in het voorjaar weer met een nieuwe reeks gaan starten. Tis nie aars.