Even voorstellen: John de Haas

John de Haas (Trainer Valken A1, B1, B2)

Na de sportieve opleidingen CIOS, ALO en Sportmanagent gevolgd te hebben ben ik op dit moment werkzaam als Intercedent/Consultant bij Unique. Naast deze afwisselende kantoorfunctie heb ik een Sportmarketing en Sportevenementenbureau waarbij ik sportverenigingen help door middel van evenementen zoals FootGolf, Voetbalkampen, 7 tegen 7 competitie te organiseren. Deze activiteiten zorgen ervoor dat sportverenigingen een stabiele toekomst tegemoet zien en naast het competitievoetbal meerdere activiteiten kunnen aanbieden.

Vanaf mijn 17e ben ik eigenlijk altijd betrokken geweest als vrijwilliger bij voetbalvereniging EVC, eerst als kantinemedewerker en later als trainer en jeugdcoördinator. Na EVC heb ik de junioren van de RKAV Volendam training gegeven.

Maar de liefde heeft mij in 2010 laten verhuizen naar Hoorn, waar ik tijdens een wedstrijd bij Hollandia werd aangesproken door Kees Broers mijn toenmalige trainer bij EVC.

Na een paar goede gesprekken met Guus Bosch en Frank Hand heb ik Voetbalvereniging De Valken ervaren als een gemoedelijke, sfeervolle vereniging waar ik graag deel van uit wil maken.

Wat ik belangrijk vind als trainer is dat de spelers plezier uitstralen in en om het veld. De wil van de spelers voelen om te leren en om beter te worden. Uiteraard telt aan het einde van de rit de overwinning ook mee, maar voorop staat de individuele ontwikkeling van de speler. Daar probeer ik voor De Valken een steentje aan bij te dragen.

Mochten er vragen zijn ben ik graag bereid om mijn kennis met jullie te delen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken