Wedstrijdverslag Dynamo B2- De Valken B2

Na een vroege start deze zondagmorgen togen we met zijn elven richting Ursem.
Een frisse maar mooie ochtendzon lachte ons tegemoet op dit mooie complex.
Je kon zien en merken dat we een tijdje niet tegen dit leer hadden getrapt van beide kanten. Na het aftastende begin kon ik gelukkig glimlachen. Met frivool samenspel hadden wij het grootste deel van de eerste helft het veldoverwicht maar tot de dertigste minuut bleven de doelpunten uit. Toen kwam Sharu vanaf rechts naar binnen en met zijn goeie linkerbeen in de linkerhoek had de keeper het voor het nakijken. Gelukkig 0 – 1. Terecht. Daarna waren we telkens bij de tweede maar hij/zij viel niet. Gelukkig gingen we opgetogen de rust in. Alleen mopperd op de hete thee en niet op elkaar was het kwartier snel voorbij.

daarna was het snel wakker worden. Al na een minuut werd de 1-1 op het scorebord gezet en zelfs na tien minuten 2-1. Dit ging niet goed. Ons middenveld dat in de eerste helft zo goied voor de voorhoede zorgde liet het afweten en Dynamo kreeg door dat onze rechtsback nog al wat steekjes liet vallen. Na de 4-1 hadden we wat posities gewijzigd en kwam de 4-2 op het bord. Helaas ging onze teller niet verder en gelukkig die van Dynamo ook niet.
Al met al een leuke sportieve wedstrijd die mij liet zien dat we weer op de goede weg zijn en nog leuker om van de coach van Dynamo te horen dat hij ons niet zo had ingeschat. Complimenten mannen. Hopelijk komende week weer lekker trainen en op naar de volgende tegenstander.