Het was de hele week een beetje raar want in de uitkijk stond dat Tim moest rijden alleen we wisten niet welke , uiteindelijk moest Tim Leyen rijden en die haalde mij ook op.
Het was wel een kleine auto maar hij ging wel aldoor heel hard !

Toen we bij de parkeerplaats kwamen ging Tims vader uitstappen en wij bleven zitten, en we gingen op de toeter drukken.
Na een klein halfuurtje rijden kwamen we aan bij DESS (daar had ik nog nooit gevoetbald).

Lars was er niet en we begonnen aan de wedstrijd. In de eerste helft was het een beetje kluitjesvoetbal.
Alleen we kwamen er niet echt uit.
We speelde wel met een man meer alleen we kwamen toch 1-0 achter, omdat 5 man op 1 man af gingen.

Toen was het rust.

Iedereen was een beetje teleurgesteld , Paul nog een paar goeie tops gegeven en vol goeie moed begonnen we aan de 2de helft.
Eerst was het nog een beetje twijfelachtig tot dat Kevin een hele mooie dieptebal gaf, en Pedro de bal afmaakte 1-1.
Daarna kreeg Tim nog een hele goeie kans alleen hij maakte hem niet.

Een paar minuten later kwam een spits van DESS een op een met mij , alleen Kevin kon hem nog net wegtikken.
Later in de 2de helft maakte Tim de 1-2 prachtige assist van Huib.
Maar vlak voor tijd ging het alsnog mis, in de kluts kreeg een speler van DESS de bal mee en scoorde in de verre hoek 2-2.

De scheids vloot gelijk daarna af en het werd gelijkspel.
De tips van Paul hebben we goed gebruikt .

Volgende week tegen Berkhout D1 hopelijk weten we dan de voorsprong vasttehouden!