D2 na grote voorsprong toch een fikse nederlaag

We kwamen het veld op en zagen de tegenstander en we dachten, dit word een moeilijke wedstrijd en dat bleek ook zo.

Zij kregen gelijk na de aftrap een hele grote kans alleen met een aantal verdedigers en de keeper konden we hem nog net stoppen.

In de 1e aanval van ons was het gelijk raak Pedro rende langs de hele verdediging van Berkhout 1-0.

Een paar minuten later was het weer raak dit keer schoot Dennis knap raak 2-0.

Wij zaten elkaar een beetje aan te kijken van is dit nou de tegenstander wij hadden ze veel hoger ingeschat.

Later was het weer raak dit keer scoorde Tim 1 op 1 met de keeper en onze team topscoorder schiet dan niet mis 3-0.

10 minuten daarna kreeg Berkhout een corner en die kopte ze er in volgens mij en de rest van het team was het hands maar de scheids zei van niet 3-1

Toen was het rust.

De 2e helft was nog maar net begonnen of we stonden 3-2. Daarna maakten hun al gauw 3-3 en 3-4.

En met een corner maakte ze zelfs nog 3-5 en in de slotfase werd het zelfs nog 3-6.

In de laatste minuut werd het ook nog 3-7 en toen was het helemaal klaar.