Prachtig weer dus Valken 5 gaat flink tekeer

Ja ik wil iedereen mijn excuses aanbieden voor de late verslagen maar ik heb het erg druk met werk en verkering maar goed dus nu alsnog het verslag.

Prachtig weer dus Valken 5 gaat weer flink tekeer, dit had ons motto kunnen worden. Dit zou eindelijk weer eens een wedstrijd worden waar we erg trots op konden zijn met ons team.

Heerlijk dat mensen als Mark Ruiter en Maarten van Ophem er weer bij konden zijn een wereld van verschil.

We begonnen al snel goed, een mooie pass op Ed Bot alleen deze schoot de bal helaas mega naast. Niet veel later een goal. Een prachtige voorzet vanaf rechts van Mark Ruiter en Karim kopt deze snoeiharde voorzet prachtig binnen.

Toen volgens mij de enige echte aanval van Forward, eentje kwam onze 16 binnen en schoot de via een schuivertje langs onze keeper Mark D.

Toen nog geen minuut later verdedigt Forward verkeerd uit, vlak voor hun keeper langs en langs onze spits, hun verdediger zou de bal daarna terug spelen naar de keeper, maar helaas te kort. Dus kon Maarten dit buitenkansje intikken.

Daarna een mooie rush vanaf het middenveld. Mark Ruiter sprint de verdediging voorbij en schiet de bal vlekkeloos in de verste hoek.

Wow met 3-1 de rust in, alleen de vorige keer stonden we zelfs met 0-3 voor en moesten we alles op alles zetten om het op 2-3 te houden.

Dit keer kwam het gelukkig niet zover. Heel lang gebeurde er niets in de 2e helft en het leek dat het zou blijven bij deze stand. Op een bepaald moment scoorde er nog iemand maar het is schandalig maar ik weet niet meer wie. Ik zat zo lekker in de zon nadat ik gewisseld was. Ik weet nog wel dat Sebastiaan Wijsman een prachtig afstandsschot lostte dat helaas op de lat uiteenspatte. Prachtig was het laatste doelpunt. Misschien Haring kreeg een voorzet en schoot deze compleet verkeerd in. Maar omdat hij de val niet goed raakt kwam deze alsnog net onder de lat terecht en werd het uiteindelijk 5-1.

Komend weekend thuis tegen Zwaagdijk 3, de vorige keer scoorde ik nog 2 keer tegen dit team dus ik hoop eenzelfde resultaat.

Man of the match:

Maarten van Ophem.

Ik vind Maarten een absolute aanwinst voor ons team. Zeker met Mark Ruiter toch wel de belangrijkste spelers van ons team. Als je nog geen minuut in het veld staat dan al scoord en nog een assist geeft ben je goed bezig. Voor de rest is hij vaak aanspeelbaar en heeft hij een goed overzicht en een prima conditie.