B1 doet zichzelf te kort bij Woudia

Hoi Kanjer,

18 maart speelden we thuis een matte wedstrijd tegen Woudia B1, we kwamen toen sterk terug van een 4-0 achterstand naar 4-3, maar moesten toch de punten naar Westwoud laten gaan. (6-3)

Nu, enkele weken later al weer tegen Woudia, nu op het sportterrein van Woudia. Revanche gevoelens, dat had ik, maar ook de jongens. We waren erop gebrand een goed resultaat neer te zetten.

Zonder de 2J’s (ziek en geblesseerd) gingen we vol de strijd aan en hadden een overwicht. De verdediging stond weer ijzersterk, het middenveld had het moeilijk tegen de grote withemden, maar bleven goed overeidn en voorin werkten ze zich het lamlazerus. Al me een schitterend gevecht.
Verdiend kwamen we op een 0-1 voorsprong. Een prachtig opgezette aanval van achteruit waarin alles klopte en dus een dik verdiende goal. Dit hielden we sterk vast tot de rust.

De tweede helft, voor de wind liet een nog beter Valken zien met kansen op de 0-2, 0-3, maar helaas de lat en paal werden geraakt en niet het net. En vaak zie je dan in het voetbal, dan valt de goal aan de andere kant. Jammer 1-1.

Maar goed we lieten het er niet bij zitten en zetten weer volop druk naar voren, zowel het middenveld als de voorhoede bleef goed werken wat resulteerde in weer een voorsprong, 1-2. Daarna hadden we de score uit moeten bouwen, maar de strijd kost veel moeite en kracht en ja, net als bij ons “vroeger” de woudgasten zijn altijd groter en sterker, dit gaf de doorslag in de wedstrijd. Sterke duels van Woudia zorgde voor de 2-2 en zelfs vlak voor tijd voor de 3-2.

Daarna nog laatste pogingen, een schot van afstand wat net de door de keeper tot corner kon worden gewerkt. jammer, jammer, jammer.
5 Gespeeld, 3 punten, niet kansloos, maar toch het staat er toch maar.
Het wordt weer tijd voor een drie-punter, 15 april, thuis tegen Spartanen moet het gebeuren.

Allemaal een fijne week en een goede PAAS.