B1 neemt goed revanche in Wognum

Hoi Kanjer,

en nog geen korte broek en T-shirt langs de lijn. Niet klagen over Koninginnedag, maar voor de voetballers en vooral publiek blijft het een uitdaging. Om te voetballen was het wel prachtig weer natuurlijk.

Spartanen B1, een leuke tegenstander met een lelijk shirt. We kwamen ze een paar weken nog tegen op ons ” trainingsveld”, toen verloren we met 2-5, vooral van onszelf.
Nu dus de revanche, nou dat werd het. Voor de wedstrijd erin geprent om vooral ons eigen wedstrijd te spelen en NIET ingaan op het gedrag van de tegenstander.

Dit ging, onder leiding van een uitstekende scheidsrechter, super goed. Duels werden gewonnen, passing misschien niet altijd jofel, maar wat vooral goed ging de posities op het veld werden zeer goed bezet. En als je dat doet, dan kan je vaak genoeg de bal kwijt aan een medespeler.

De rust werd gehaald met een 0-0 stand. We waren beter, zaten beter in de wedstrijd, maar kansen werden er niet veel gecreƫerd. In de rust op het hart gedrukt dat de 0 heilig is vandaag en gelijk het geloof uitgesproken dat er meer in zit.

De tweede helft waren we eigenlijk heer en meester. De kansjes die de roodwitten kregen werd keurig ” om zeep geholpen” door de verdediging en de uitstekend keepende Mike.

Daarentegen maakten we dankbaar gebruik van de snelheid voorin, de kansen werden steeds groter en ja hoor, de goals gingen vallen. de gebroeders Vriend maakten er een 1 – 2tje van ieder een assist, ieder een goal.

Top jongens, allemaal natuurlijk, ik noem normaal geen namen ha ha, maar, Mike, Jordi-Mike, Bart, Bart, Pascal, Jari, Jelmer, Jeroen, Jacco, Rick, Marc, Twan en Frank…. Dirk en ik en ook het publiek is trots op jullie. In zo’n sterke voorjaarsreeks doen jullie gewoon heerlijk mee. Een mooi leerjaar.