Valken D2 -st.george D1, weer geen punten voor de valken

Ik dacht dat de tegenstander van vandaag kampioen waren maar dat was niet zo.
We begonnen aan de wedstrijd.

Al snel creƫerden wij een aantal kansen : Tim 2x lat Pedro 1x de paal 1x net naast, kortom grote kansen, maar zij kregen ook een aantal kansen omdat hun rechtshalf aldoor mocht doorlopen.
Toch kwamen zij 0-1 voor, ik kwam uit maar had hem niet.
Ik vond alleen dat ze respectloos gingen juichen want het was Bevrijdingsdag en ze gingen voor de grap iedereen doodschieten met de cornervlag.

Wij gingen daarna stevig in de aanval met gevolgen want nog geen paar minuten na dat hun de 0-1 hadden gemaakt maakte Pedro 1-1 uit een lange solo wat al een paar keer niet lukte maar nu een keer wel.
Daarna kregen we een corner die in de kluts bij Pedro kwam en die schoot hem er in2-1, door deze goal bleef de keeper knock-out liggen en werd gewisseld door de reservekeeper.

Daar weer een aantal minuten later ging Lars opnieuw weg bij de eerste paal bij een corner van de tegenstander en een speler van hun schoot hem erin 2-2.

Weer een aantal minuten later maakte hun zelfs nog 2-3 voor de rust.

Toen was het rust.

De eerste aanval na rust van hun zat er gelijk in 2-5.
Daarna maakte zij ook nog 2-6 en 2-7.
Daarna maakte Huib de Boer 3-7 (ja je leest het goed Huib scoorde!).
Toch maakte zij het helemaal klaar door ook nog de 3-8 en 3-9 binnen te schieten.