Monsterzege voor valken C3 , in bekerwedstrijd.

We hadden voor de wedstrijd een bespreking hoe we moesten proberen te voetballen dat lukte in de eerste helft zeer aardig maar dat kwam vooral omdat de tegenstander zeer zwak was.

We begonnen zonder Nick Duppen die hiervoor een feestje had gehad en daardoor niet kon komen .

We begonnen aan de wedstrijd.
Joris Koster kreeg de bal aan de linkerkant van het veld en gaf hem voor op Kevin en die scoorde hem gelijk 1-0 , 1 minuut na de openingstreffer was er een kopie van de 1-0 wat tot de 2-0 leed weer door de heer Mijnders .
3 minuten daarna kwam Huub zeer gemakkelijk langs zijn directe tegenstander gaf voor en daar was nummer 3 door Joris Koster er waren toen 5 minuten gespeeld 3-0,.

Daarna duurde het 5 of 10 minuutjes toen Kevin ze 3de er in schoot.
Huub kwam daarna nog een keer speelsgemakkelijk langs de keeper of het was 5-0.
Daarna was er een zeer goeie fase met prachtig voetbal via Simone , Huub , Tim stammes en nog een paar wat leiden tot goals van Tim stammes 6-0 nog een van Kevin 7-0.

Mooie schoten van Jeremy, een prima goal van Tim leijen .

Nog een goal van jorn 9-0 en een van Kevin 10-0 .

Joris koster maakte er voor rust nog een paar en jorn nog eentje 13-0 prima ruststand toch?

Rust
We liepen naar de kleedkamer en we pakte wat drinken en we gingen zitten.
Keeper Tim laan ging in het veld voor Kevin Meijnders en Tim stammes (die hierna nog een wedstrijd moest voetballen werd er uitgehaald voor Rick Sunder die zich niet zo lekker voelde maar toch in de 2e helft wou spelen).

De 2e helft begon

Er was ook in de 2e helft weer mooi samenspel wat leidde tot mooie goals van Joris koster en jeremy14-0 en 15-0.

Ik zelf (keeper Tim) scoorde de 16-0 door een mooie voorzet van Jeremy er in te glijden 16-0.

Daarna ging Huub er nog een paar keer mooi langs en Joris koster die er nog een paar in schoot Tim leijen die er nog een maakte.

Tot slot maakte Jorn er nog een paar .

Keeper Kevin ging in de 2e helft met elke corner mee die nog een grote kans opleverde en omhaal die net naast de kruising vloog.

De aftrap van de tegenstander kwam zoals gewoonlijk bij ons terecht Joris molenaar pikte hem op ging 5/6 spelers voorbij en schoot keihard maar helaas net naast het doel.

Toen floot de scheids af het was een mooie overwinning .
We kregen na afloop een raketje van Frank Hand omdat we de nul hadden gehouden.

Volgende de week uit tegen KGB maak niet ik maar Nick Duppen het verslag dus jullie horen mij weer over 2 weken .