Oproep aan de zaterdagscheidsrechters

Beste zaterdagscheidsrechters,

De competitie is al weer enkele weken oud en er zijn imiddels al weer vele wedstrijden gespeeld. De opkomst van de zaterdagscheidsrechters is over het algemeen goed te noemen maar helaas komt het nog steeds voor dat een scheidsrechter niet komt opdagen. Met alle gevolgen van dien..

Zoals jullie hebben gezien zet ik iedere donderdagvond, twee weken van te voren, het programma op de site. Ook hebben we in de Uitkijk een verwijzing gemaakt naar de site. Dit om verwarring te voorkomen.

Maar het kan beter! En daar gaan we wat aan doen. Onderstaand de lijst met de mij bekende scheidsrechters voor de zaterdagen. Zouden jullie mij jullie email adres en/of mobiele nummer willen geven, zodat ik iedereen de donderdag van te voren nog een keer kan benaderen. Zo weten we zeker dat er scheidsrechters aanwezig zullen zijn. Mail dit even naar janheddes@hotmail.com.

De nu bekende scheidsrechters zijn:

Niels Laan, Bas Koopman, Glen Heeres, Rens Kuitert, Jesse Gerritsen, Chris Boon, Jeroen Bosch, Teun Klarebeek, Rick Vriend, Pascal Dobbelaar, Jaap Peerdeman, Jaap van Leijen, Jordy Pluimers, Alain de Leth, Erwin Feller, Daan Bakker, Ivo Pronk, Bas Hoffer, Ronald Laan, Bram van Rijen, Bart van Dulmen,Mark Visser, Just Bakker, Jurian Fijen, Kor Mantel, Danny van de Velde, Thijs van Kampen.

Dank voor jullie medewerking mannen!

Jan Heddes

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken