ja ja, dat moet even wennen, nieuwe sokken in de kleuren rood/groen met een het Valken logo erop.
ze zitten strak om de kuitjes,
blijven lekker boven de scheenbeschermers hangen….
Sponsor Polytechniek, bedankt weer!!!

Alle gekheid op een stokje.
Vandaag de boeren tegen Always Forward, boer zoekt tegenstander, nou daar heeft de KNVB weer voor gezorgd.
Bij winst komen we naast Forward op de 5e plaats ongeveer. Daar gaan we voor natuurlijk.

Zonder wissels, de ziekenboeg is wederom uitgebreid. Mannen sterkte en gauw weer op de been, Christian en Niels tenminste. De blessure van Dennis neemt helaas iets meer tijd in beslag.

Op zo’n zwaar veld, met een goed voetballende tegenstander zou je eigenlijk mooi moeten kunnen doorwisselen, maar dat ging dus niet.

De eerste helft hadden we een veldoverwicht, echter zonder al te veel kansen. Forward daarentegen was precieser in de passing, als ze eruit kwamen was het gelijk wel gevaarlijk. Maar dicht bij de goal kwamen ze eigenlijk niet.
Ze wisten echter wel twee keer te scoren uit de bekende “dode” spelmomenten, een vrije trap ging er hard in en een corner werd prima verlengd en ingekopt. 0-2…
Gelukkig konden we voor rust nog iets terugdoen, eindelijk viel de bal eens goed en werd er keurig binnengeschoven. 1-2, prima zo lekker voor rust.

In de tweede helft, tenminste zo voelde het bij mij, maar we hadden toch nog niet gerust en speelden nog dezelfde kant op… dus eigenlijk nog de eerste helft… snap je het nog… oftewel:
de scheids liet erg lang doorspelen maakten zij de 1-3… dat was even een domper. Daarna mochten we toch van hem een koppie halen.

De tweede helft vol goede moed het veld op. Keihard werkend, daar kunnen we niet omheen, maar het voetbal zelf werd er niet beter op.

Bij Forward ging 90% van de passes goed terwijl bij ons zo’n 90%, ok 75% FOUT ging. En ja, daar wordt je wel chagrijnig van moet ik zeggen.
Als je ook hoort dat er maar 5 a 6 man te trainen komt, door wat voor oorzaak/reden dan ook, dan wordt het er ook niet beter op natuurlijk.

I am not amused hearing this…..

Door het betere tikkie takkie kon Forward verder uitlopen naar maar liefst 1-7 en wij stelden, op een losse flodder na, hier verdomd weinig tegenover.

Eigenlijk een zware tegenvaller vandaag. Dit had ik niet verwacht jongens.

Zaten de nieuwe sokken niet lekker….?!?!?