Valken 2 loopt tegen eerste nederlaag aan!!

Wat is dat toch met de uitwedstrijden tegen Always Forward?

Vorig seizoen stonden we er best goed voor en als we zouden winnen deden we weer helemaal mee, maar wat gebeurde er………………….het eerste elftal werd afgelast en vervolgens stond het tweede met 19 man langs de kant waarvan 6 uit het eerste.
Tel daar het meedoen van twee gefrustreerde spelers van ons eerste elftal en je komt vanzelf op een 8-2 verlies. Overigens speelde Jeen die dag zijn beste wedstrijd!

Dit seizoen alles anders………..we staan op de eerste plaats en ook nog eens zes punten boven van Always Forward welke op de derde plaats is terug te vinden.
Always werd door iedereen getipt als de gedoodverfde kampioen vanwege een uit zijn voegen barstende selectie van +/- 40 spelers.
Het verbaasde iedereen dan ook dat Always al twee wedstrijden had verloren waarvan ik er één bekeken had en ook ik niet onder de indruk was, maar omdat er een vloek op deze (uit) wedstrijd rust waren we op onze hoede.
En……….jawel hoor uitgerekend tegen ons is hun ziekenboeg leeggelopen en stond er een overcompleet tweede elftal bestaand uit 16 man voor onze neus!

Neemt niet weg dat wij ook compleet waren (Wietse en Koos zijn inmiddels ingeburgerd bij het eerste elftal) en niet voor niets bovenaan stonden!

Vanaf het beginsignaal werd het al snel duidelijk dat we te maken hadden met een hele sterke ploeg en konden niets anders dan tegenhouden en hopen op wat countertjes!
Met veelal geknepen billetjes bij ons op de bank hielden we toch prima stand en hadden we bij vlagen het beste van het spel.
Over de gehele eerste helft genomen was Always gewoon beter, maar met soms wat geluk en kunst en vliegwerk werd de rust toch gehaald met de beginstand 0-0.

In de rust Jeen gewisseld (zwaar teleurgesteld, maar net als een kokende motor moet je hem dan even laten afkoelen……..) voor Wessel en gingen we vol goede moed de tweede helft in.

En het mag gezegd worden dat we beter in de wedstrijd zaten dan de eerste helft en ook wat kansjes creëerden.
In de 60e minuut was het Mike die doorschoof over de rechterkant en een harde voorzet gaf waar niemand meer bij kon, maar daar waar niemand dat verwachtte kwam Wessel nog aanstormen over links en maakte het zeer beheerst af en stonden we zomaar met 0-1 voor!!

Vervolgens kwam de Always storm opzetten en kwamen we er niet meer aan te pas.
In de 72e minuut een aanval van Always over de linkerkant waar ze de hele wedstrijd al onze kleine terriër Mats tegen kwamen, maar nu ging Mats letterlijk door zijn hoeven en kon Always niet alleen de (terechte) 1-1 maken, maar waren we ook Mats kwijt met een knieblessure!

Robert kon opdraven op rechtshalf en Wietse op de plaats van Mats en maar proberen de 1-1 over de streep te trekken.
Always had maling aan onze plannen en kreeg kans op kans………
In de 79e minuut viel dan ook de 2-1 en vlak voor tijd ook nog de 3-1.

Het mag duidelijk zijn uit bovenstaande dat de overwinning van Always terecht was en wij dan ook niet lang moeten treuren.
Pech natuurlijk dat ze juist vandaag in een ijzersterke opstelling konden spelen, maar aan de andere kant is dit wel het zuivere tweede elftal van Always.

Geluk is dat de nummer twee op de lijst (hsv sport) met 5-1 onderuit ging bij Woudia.
Door alle uitslagen is het alleen maar spannender geworden in deze poule en doen we absoluut nog helemaal mee voor de bovenste plek!!

Mannen, jullie valt niets kwalijk te nemen want we hebben naar vermogen gevoetbald, maar dat was vandaag niet genoeg.

Volgende week tegen Victoria-O en als de weergoden en J.L. ons goedgezind zijn pakken we daar de draad weer op met een mooie overwinning….!!!!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken