A1 weer net aan de verkeerde kant

Hoi kanjer,

altijd een lastige voorbereiding, wel of geen scheids, moet ik de fluit ter hand nemen of wordt er nog een scheids gevonden. Vanochtend het verlossende woord…. geen scheids voor de A junioren 1…..

Balen, “we” (lees alle spelers door de jaren heen ) hebben het er zelf naar gemaakt. Alle weken moet de man in het zwart ( of de moderne in het geel, oranje, rood of blauw )het ontgelden, fluit hij voor de één heeft de ander commentaar, fluit hij voor de ander dan is de één het er niet mee eens.

Spelers maken door de wedstrijd heen gemiddeld 30 fouten, de scheids ook ongetwijfeld, alleen wordt hij de gelijk op afgerekend en de speler niet.

“WE” ( lees alle spelers door de loop der jaren ) hebben er voor gezorgd dat het scheids korps aardig is geslonken. Degene die nog fluiten, daar moeten we respect voor hebben. Heel veel respect, voor wat voor niveau dan ook.
Ook ik weet dat er heel matige scheidrechters zijn, maar ja, die heb je ook bij voetballers.
Neem de mensen zoals ze zijn, er zijn geen anderen….

De wedstrijd dan vandaag. Onder leiding van ondergetekende, Corrr met een looien huid.

Ik geef geen kaarten, maar gewoon bij een flinke overtreding of flink commentaar, 5 minuten naar de kant, dat werkt fantastisch.
Een Spartaan wilde zelfs na herhaaldelijk commentaar en een flinke overtreding toch nog de discussie met mij aan. Tja 5 minuten straf. Daarna ging hij door en schold mij zelfs uit. Tja, de 5 minuten werden voor hem de hele wedstrijd. Geen rode kaart, gewoon lekker douchen. Ondersteund door de coach van de tegenstander. Kijk dat is ook een mooi voorbeeld van sportiviteit.

De wedstrijd op zich was een prachtige strijd met een sneller en beter voetballend Spartanen, maar door de inzet van de Valken ontspon er een prachtige wedstrijd.

Jammer genoeg viel er een goaltje te weinig voor de Valken. Een prachtig schot werd miraculeus gered door de keeper. Jammer. 2-3… 3-3 had leuker geweest, misschien niet terecht, maar toch….

Volgende week de beker strijd uit tegen de Beemster A1, maak de borst maar nat jongens. We gaan er voor.

groeten, fijne week,

de scheids….

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken