Valken D3 Kampioen (update)

De valken D3 moest om het kampioen schap binnen te halen zaterdag winnen tegen de blokkers D9.
Zaterdagochtend 8.45 spelen das best vroeg voor jongens die de dag daarvoor een feestje hadden
Maar bij nacht de man dan ook bij dag de man.De eerste helft allemaal niet helemaal bij de les ,een ongelukkige handsbal en een strafschop tegen 1-0 achter.Gelukkig schrokken de mannen daar niet echt van en gingen op jacht naar de overwinning. Met zijn allen druk zetten op de tegenstander en jawel 1-1.Na een paar mooie uitvallen en goed doorzetten werd de stand opgevoerd naar 1-3 en gingen we rusten.In de rust de boel op scherp gezet en met zijn allen afgesproken dat we als een team gaan spelen.De mannen voegden de daad bij het woord en er werd lustig gescoord na nog een paar fabelachtige reddingen van de keeper van de tegenpartij werd het uiteindelijk 1-9 en het kampioenschap was een feit.