Frank Hand en Ron Laan winnaars van de eerste Valken-voetbalquizzzzz

Met een beetje een duf hoofd schrijf ik dit bericht… maar ’t is voor een goed doel (de nieuwbouw!) en ook een gedeelte voor Emma kinderziekenhuis AMC.

Wat een gezellige avond wist de gehele familie Dop samen met Ton en Lennard Groot (bar) ons gisteravond voor te schotelen!
De Valken-voetbalquizzzzz onder de bezielende leiding van quizmaster Carlo Dop was een groot succes. 22 duo’s gingen de strijd met elkaar aan met vragen over spelregels, WKs, EKs, Europees voetbal, Nederlands voetbal en uiteraard vragen over onze club, De Valken.

De winnaars waren vooraf te voorspellen: Frank Hand en Ron Laan. De voorzitter en de secretaris. Voorzitter wordt je natuurlijk niet zomaar, daar gaat een fikse selectieprocedure aan vooraf waarin je vragen moet beantwoorden over het verleden, heden en toekomst van de club. Frank had die kennis allemaal nog goed paraat. Neem Ron als teammaat en je weet dat je met zijn beroepsmatige drang naar feitenkennis goed zit.

Nummers 2 waren de gebroeders Piet en Jan Koster die daarmee broers Sjaak (6e samen met Timo Groot) en Piet (?) wisten te verslaan.

Als 3e eindigden Mark Dop zelf en zijn neefje Jari Koen, een puike prestatie maar de vraag gaat ook hier natuurlijk op of er sprake is van matchfixing.

Tenslotte de 4e plaats, een eervolle vermelding en prijs (doordat de Valken-ronde ook door de eindwinnaars werd gewonnen) voor de gebroeders Niels en Gerard Laan. De gedreven coaches van Valken F1 ademen natuurlijk ook voetbal en wisten zich keurig bovenin te nestelen.

Een leuke quiz dat zeker voor herhaling vatbaar is – zo merkte winnaar Frank Hand in zijn overwinningsspeech terecht op. Wie weet een jaarlijks terugkerend evenement…… Wij – Doelman Dekker en ik – zullen ons dan beter gaan voorbereiden en hopen onze 11e stek te verbeteren.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken