Sportveiling 29 juni

Het was natuurlijk al enige bekend dat er Valken veiling zou komen maar de definitieve datum van de veiling is nu bekend.

Het wordt 29 juni.

Hou deze datum vrij in uw agenda want dit spektakel mag en wilt u natuurlijk niet missen. Een groep enthousiastelingen is reeds begonnen en de eerste koopjes zijn al aangeboden.
Deze zullen binnenkort te zien zijn op een aparte veilingsite. Voorbeelden zijn Vip arrangementen bij betaald voetbal clubs, gesigneerde shirts van eredivisie voetballers, bezoek wedstrijd Nederlands elftal en nog veel meer aansprekende aanbiedingen.

Hou de site in de gaten want het aantal koopjes moet natuurlijk nog groeien. We zullen zo spoedig mogelijk ook mensen gaan benaderen voor leuke creatieve kavels. Denk ook graag zelf mee wat je zou kunnen doen. Het is het slotstuk van alle acties en na de zomer kunnen we dan ons nieuwe gebouw betrekken. Het is met zijn allen voor ons allen. Indien je iets wilt doen laat het me weten. Binnenkort zullen we contact adressen publiceren waar je spontaan dingen kunt aanmelden. Denk na over kavels die aangeboden kunnen worden ook via je kennissenkring, zakelijke relaties en mensen die wellicht geen directe binding hebben maar wel iets willen doen voor de club.

Dus nogmaals 29 juni sportveiling. Noteer alvast in je agenda!! Nadere berichtgeving volgt.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken