Houtlust nieuwe hoofdsponsor Champions League

Met ingang van het nieuwe seizoen wordt Pannekoekbakkerij Houtlust de nieuwe shirtsponsor en naamgever van de Minipupillen Champions League competitie.

Pannekoekbakkerij Houtlust is al jaren een begrip in de gemeente Drechterland en omstreken en wordt gerund door Martijn en Trisha Ostendorf. Welke kinderen zijn er immers niet groot geworden met de overheerlijke en rijkelijk belegde pannenkoeken aan de Hout 26A in Hem!

Deze overeenkomst met een duur van 5 jaar is voor alle betrokken partijen een stap vooruit. De verenigingen zijn de komende jaren voorzien van prachtige tenues voor de allerkleinsten van de vereniging, terwijl het voor Houtlust een uitstekend platform is om hun naamsbekendheid op een positieve manier verder uit te breiden.

Namens de verenigingen De Valken, WSW, Woudia, ASV en SC Spirit’30 wordt Trisha en Martijn Ostendorf dank gezegd voor het gestelde vertrouwen. Met veel genoegen wordt de samenwerking aangegaan.

Op de foto is de ondertekening van het contract te zien met Gido Botman (namens namens het bestuur van Spirit en de andere verenigingen) en Martijn Ostendorf van Pannekoekbakkerij Houtlust.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken