Valken-kraam tijdens Floralia markt op 15 september

Tijdens de jaarlijkse Floralia markt op 15 september a.s. wordt ter hoogte van het Valken-secretariaat op de Buurt 113 een speciale kraam ingericht. In deze kraam worden Valken-sjaals te koop aangeboden en wordt de nieuwe kledinglijn getoond, waarop liefhebbers kunnen inschrijven. Op de website is in de webwinkel te zien wat er voor handbal en voetbal op dit gebied te koop is.

De bestellingen die tijdens de Floralia worden gedaan, worden uitgeleverd eind november. Zo kan de Valkenkleding of accessoires als de Valken-sporttas een leuk cadeau zijn tijdens de feestdagen in december. Dezer dagen wordt de eerste leverantie naar aanleiding van eerdere bestellingen verwacht, zodat ook wat vanuit voorraad bij de marktkraam verkocht kan worden . Ten huize van De Buurt 113 kan bovendien kleding worden gepast.

Hiernaast kan in de marktkraam aanbod uitgestald worden als: voetbalschoenen, trainingspakken, voetbalshirts en voetbalboeken. Hetzelfde geldt op handbalgebied. Als u deze beschikbaar heeft, bijvoorbeeld omdat kleding te klein is, dan kan het bij De Buurt 113 worden afgegeven.

Het is ook mogelijk aan de marktkraam lid te worden van de Club van 100 of een donateurskaart te kopen.
De opbrengst van de kraamverkoop is uiteraard voor de vereniging.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken