Wederom verlies Valken 2…….

Uiteraard spreken we nog niet van een panieksituatie, maar leuk is het niet als je na twee speelrondes troosteloos onderaan staat met nul punten………

We kunnen natuurlijk allerlei redenen opnoemen waar dat aan kan liggen, maar als ik er twee mag noemen dan zijn het wel de blessurelijst en het stapje hoger naar de derde klasse!

Vandaag tegen KGB zou het moeten gaan gebeuren en wilden we de eerste punt(jes) pakken, maar we kwamen (zeer) bedrogen uit!

Om 10 uur verzamelen om samen te ontbijten lukte bijna iedereen want het was onze keeper Loek die iets te laat was, maar waarschijnlijk de erfenis van Edje Hoffer (vorige keeper) heeft gekregen………

Genietend van de broodjes van Edgar Visser en hilarische momenten van vroeger terughalend (wie kent het verhaal van de vissenkom niet……) bespraken we tussendoor de tactiek van vandaag en natuurlijk wie er gingen starten.

Bijna werd de wedstrijd nog afgelast omdat scheidsrechter Valentijn (alleen op 14 februari vrolijk) de belijning voor de tribune te slecht vond.
Gelukkig weet Theo Visser een banaan recht te praten en konden we alsnog om 11:30 uur starten.

Na 20 minuten voetbal was ik en met mij de aanwezige toeschouwers best wel tevreden want in balbezit schoof Edgar volgens afspraak ook keurig door en creëerde we daardoor ook enkele kansjes.
Na dat geconcludeerd te hebben lag de bal opeens achter Loek na (wederom) dom balverlies op middenveld en zwak verdedigen.

Vanaf dat moment ging KGB beter spelen en het grote verschil is dan ook dat tegenstanders in deze klasse de foutjes per direct keihard afstraffen.
Even daarna wederom zwak verdedigend werk waarbij KGB vol profiteerde en de 0-2 was een feit!
Valken voetbalde lekker mee, maar op de beslissende momenten was KGB gewoon effectiever en gingen we zelfs met 0-3 rusten.

In de tweede helft speelde Valken zeker een stuk beter en was een doelpunt op zijn plaats geweest, maar de afronding wilde gewoon niet lukken en ook een handsbal in de zestien dus penalty werd niet gegeven……..
Ook dit keer was KGB genadeloos en strafte nog tweemaal foutjes van ons keihard af en was de eindstand een geflatteerde 0-5.

Positief is dat de ziekenboeg langzaam gaat leeglopen en er dus gezonde concurrentie zal gaan ontstaan!

Volgende week naar De Zouaven en zullen we wederom ons stinkende best gaan doen om de eerste punt(jes) te pakken!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 21-09-2024
Ochtend
Ati / Filip Niezgoda
Middag
Jelle Uhlenbeck / Boris Brieffies
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Thijs Kuip, 14-09 (16 jaar)
Megan Boyé, 15-09 (18 jaar)
Luca Boye, 15-09 (18 jaar)
Frank Hand, 15-09 (59 jaar)
Brian Appelman, 16-09 (18 jaar)
Julia van Engen, 16-09 (19 jaar)
Jesse Bakker, 17-09 (24 jaar)
Koen Huigen, 17-09 (32 jaar)
Maikel Reus, 17-09 (32 jaar)
Anna Vreeker, 17-09 (30 jaar)
Rick Laan, 19-09 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken