Veteranen 1 naar een regelmatige overwinning

Uit naar WBSV en om 8.30 uur vertrekken. Dan heb je tenminste nog wat aan je zondag zeggen veel mensen.In ieder geval werd dit niet door iedereen gedeeld maar het prachtige najaarszonnetje maakte veel goed. We begonnen om 10 uur na een voor veteranen begrippen serieuze warming up. De tegenstander kwam om 9.58 uur op het veld en deed de warming up tijdens de wedstrijd. Dit hielp valken direct in het zadel want de bal ging gemakkelijk rond zonder dat de tegenstander er tussen kwam. Dit bleef eigenlijk de hele wedstrijd zo. Na een paar prachtige aanvallen die nog niet tot doelpunten leidden werd er na een minuut of vijf toch gescored door Joris. Dit zou de eerste van de drie zijn zo zou later blijken. Zoals gezegd we waren oppermachtig en de tegsntander kwam er niet aan te pas. Mooie aanvallen en echt tikkie takkie spel met doorkomende mensen. Echter geen doelpunten. Marco Bakker was dichtbij met een paar pogingen, een schot van Frank die de paal schampte, Joris en Ron allemaal kansen. Echter het duurde tot zo,n 10 minuten voor rust dat Joris zijn tweede maakte na een prachtige aanval waarbij Ron de assist gaf en Joris met een mooie curve de bal in de hoek draaide. In de tussen tijd had WBSV niets anders gedaan dan de bal naar voren schieten waarbij die altijd bij een Valken man terecht kwam. Dit betekende dan ook dat Theo mooi kon spragen in het oppertje want hij heeft 1 bal gehad. Ook nog een terugspeelbal. Jan Koster benutte nog een risicovol genomen pealty die ook een punt had opgeleverd bij latje trap. Ron Boon zorgde voor de 4-0 ruststand. Daarbij moet nog verteld worden dat de keeper nog een aantal uitstekende reddingen had. Na rust een zelfde spelbeeld. Valken aan de bal en liet die rustig rondgaan hoewel er af en toe wel wat haperingen kwamen omdat het te makkelijk ging. We liepen rustig uit naar 7-0 zonder bovenmatige inspanning. Prachtige goals van Peter Bakker na een een tweetje door het centrum en een nog mooiere van Joris die een aanval afrondde over 5 schijven waarbij de bal maar 1 keer werd beroerd door de diverse spelers. Zo werd het doelslado van 17 voor en 0 tegen bereikt in de laatste twee wedstrijden. SEW won van Always Forward zodat we zonder puntverlies bovenaan staan. We moeten zien of we dat in stand kunnen houden tot het einde. Volgende week tegen de Zouaven dat altijd een angstgegner is geweest maar dit seizoen iets minder op dreef is. We zullen het zien maar hebben er alle vertrouwen in.