Oproep laatste loodjes!!!!!

Inderdaad de laatste loodjes. Nog 15 dagen tot de opening van de nieuwe kantine en kleedkamers. Het ziet er prachtig uit maar er moet toch nog wel wat gebeuren.
We hebben steeds gesteld “door ons allen voor ons allen” om te benadrukken dat we het samen moeten doen. Ik moet zeggen de betrokkenheid is groot. Veel mensen hebben zich ingezet op welke wijze dan ook.

Toch doen we nogmaals een beroep op jullie want we hebben nog wat handjes nodig voor de laatste klussen. Wat we dus graag willen zien dat er nog een aantal leden/ betrokkenen zich de komende weken in willen zetten om het gebouw af te krijgen.
Denk hierbij aan de verhuizing van de oude naar de nieuwe kantine, spulletjes die opgehangen moeten worden, de televisie die aangesloten moet worden, het schoonmaken van de diverse ruimtes etc etc.

We zijn nog dringend op zoek naar een aantal technische handen die kunnen helpen om keukenapparatuur op te hangen en aan te sluiten (afzuigkap, frituur kookplaat etc). Het liefst al zaterdag a.s. of een doordeweekse avond komende weken.

We hebben toch nog wel enthousiaste mensen die dit kunnen en willen doen. Vele handen hebben we de komende twee weken nog nodig.
Ik verzoek hierbij dan ook jullie aan te melden voor zaterdag 2 of 9 november en/ of doordeweekse avonden om nog te helpen en de boel tip top te krijgen.

Dit kan via de mail en zet dan even je naam en telefoonnummer erin en geef aan wat je wilt doen.
Rik van Dulmen rikenmargreet@kpnplanet.nl
Marijke Laan keesenmarijkelaan@gmail.com

Nogmaals meld je aan of vraag je vader of moeder om meet e helpen. We doen het met zijn allen en je draagt bij tot de realisatie van ons mooie gebouw.
Dan kunnen we van de opening van het complex op 16 november a.s. een prachtige happening maken.

DOOR ONS ALLEN VOOR ONS ALLEN

Groet,
Frank

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken