Super toffe wedstrijd Valken VE2 tegen VVS VE1

Het blijft toch vreemd. Je hebt een team met 20 mannen en dan komt het toch voor dat je net genoeg mensen hebt. Een aantal van het veteranen team deden aan team building in het noorden van het land en paar blessures en opeens heb je net aan 12 man

Voor de rest speelden we afgelopen zondag thuis tegen het 1e veteranen team van VVS.

Het was best spannend aangezien we dus een hoop mensen moesten missen. De mannen uit Spanbroek stonden tweede dus we wisten dat we aan de bak moesten

Je kon duidelijk zien dat dit team goed op elkaar in gespeeld was. Toch hadden we duidelijk meer kansen. Van dichtbij schoot Jeroen net naast en Mark Dinjens kon van dichtbij intikken met zijn linker been wat net niet lukte. Voor de rest had Michel nog een aantal afstandsschoten wat net niet helemaal goed ging

Helaas waren de mannen van VVS iets productiever. Het eerst doelpunt viel na een mooie voorzet waar de spits vrij kon inkoppen. Het tweede doelpunt viel helaas doordat mijn man kon wegdraaien en in de verre hoek de bal kon plaatsen

De tweede helft was geweldig. We waren het eerste kwartier oppermachtig. Eerst scoorde Nick via een kopbal. Niet erg hard maar net genoeg in de hoek geplaatst. Daarna onderschepte Jeroen prachtig de bal. Aangezien de keeper ver genoeg uit zijn doel was maakte Jeroen via een prachtige lob de 2-2

Het was feest op het B veld. Ware het niet dat VVS vrij simpel 2 keer kon scoren en was het weer 2-4.

Daarna weer een mooie aanval en via een mooie lob scoorde Nick zijn tweede treffer van die dag 3-4. Verder werd er nog een doelpunt eerder al in dit duel afgekeurd wegens buitenspel en ik weet helaas wel zeker dat dit ook klopte.

Nog een paar minuten voor de boeg. Een corner, de bal zwaaide af en Jeroen nam de bal vol op de wreef. Jawel hard in de kruising. 4-4 en daar kwam het laatste fluit signaal. Helaas wel al het 3e gelijk spel van dit seizoen. Meestal was het onnodig punt verlies. Dit voelde uiteraard als een punt winst

Ik ben erg trots op het team. Ondanks dat we veel spelers misten hebben we met pure vechtlust dit resultaat kunnen neer zetten

Zeker Nick, Jeroen en Rob Muntjewerff waren top

Goed nieuws. Het duel tussen Valken VE1 en Valken VE2 is bekend. Namelijk 1 december. Tijd is mij nog niet bekend. Hopelijk veel publiek en een goede 3e helft