Valken in kansenregen langs Strandvogels 2-1

Valken speelde vandaag zijn eerste wedstrijd in het nieuwe onderkomen van de club. De 3 punten na 90 minuten waren een feit en de dag kon niet meer stuk. En zo stapte iedereen heel tevree, de kleedkamer in want strandvogels nam niet de punten mee.
Om maar even in de sferen van het rijmen te blijven. Echter kan ik u vertellen dat door deze perikelen de inspiratie een beetje ver te zoeken is. Dus houd ik het in tegenstelling tot andere keren kort.

Zoals menig iemand kon zien won Valken gister verdiend, zeker op basis van de eerste 45 minuten waren de rood-groenen oppermachtig. Er werd goed gevoetbald en strijd geleverd. Dit resulteerde in een aantal 110 % kansen voor de Valken. Deze waren echter niet voor Lennard, Sam, Lennard, Mike, Lennard, Christian en Lennard besteed. Uit een mooie aanval voor de Valken wist onze topscorer op fraaie wijze wel de 1-0 te scoren en dat was verdiend, want de heren uit “” KEUT”” waren niet bij machte om het Valken moeilijk te maken. Diezelfde Lennard teisterde de lat na een keurig genomen vrije trap. De rebound was aan Christiaan niet besteed .
In de 2e helft scoorde Rick na een vloeiende aanval over rechts na 120 seconden de 2-0. Wat hierna gebeurde is niet duidelijk, maar Valken blokkeerde op de een of andere manier en na een stief kwartiertje kwam Strandvogels op 2-1. Hierna gingen de rood-gelen volledig op de aanval spelen en werkte de 2-1 als doping op de jongens van trainer Bierdrager. Nadat Valken in de 1e helft een legio kansen miste, was het nu Strandvogels dat kans op kans om zeep hielp. Valken kreeg ook nog een aantal kansen, Lennard raakte de paal en de lat en Christian kreeg ook nog een grote kans om de wedstrijd op slot te gooien maar ook deze kansen waren niet voor onze spitsen besteed.

Het was nog even billenknijpen want Strandvogels kreeg nog een hele grote kans, op de 2-2, maar oog in oog met de Valkenkeeper wist de spits ook deze kans om zeep te helpen. Valken won weer eens en de overwinning was verdiend. Strandvogels gaf de eerste helft niet thuis en dat konden de heren uit Onderdijk niet meer ombuigen in de 2e helft.
Via deze weg wil ik u allen een ‘’heerlijk avondje’’ wensen en volgende week zijn we weer wat uitgebreider van de partij.
Dan wacht ons Victoria uit Obdam. Deze promovendus zal alles uit de kast halen om Valken een loer te draaien, Valken hoopt daarin tegen weer een goede reeks neer te zetten.