Bali-trip A1: kort verslag Futsaltoernooi in Singaraja

Vandaag, vrijdag 20 december stond een zaalvoetbaltoernooi in Singaraja op het programma.
Valken trad aan met 2 teams. Er werd gespeeld in 2 poules van 3, een kruisfinale en een finale.
Kor had zich vanwege rugklachten afgemeld. Koots nam zijn plaats in.

Futsal in Bali. Dat is natuurlijk niet helemaal binnen. Een dak op 4 palen en daaronder 3 veldjes. Niets mis mee dit keer. Veldjes waren prima van kwaliteit. Ondanks dat het dus open was, was het wel ontzettend warm. Misschien nog wel warmer dan tijdens de veldvoetbal wedstrijden.

Team A bestond uit: Koots, Bram, Jeffrey, Mike, Rick, Jacco en Jaap Peerdeman
Team B bestond uit: Jesse, Jari, Twan, Jeroen, Pascal, Jelmer en Jaap van Leijen

Team A startte met een nederlaag, maar wist gelukkig het 2de poule duel te winnen. Het eindigde hierdoor als 2de en plaatste zich hiermee voor de kruisfinales.

Team B ging het beter af. Met een sensationele 8-7 overwinning in het eerste duel, na een 0-5 achterstand en een eenvoudige overwinning daaropvolgend eindigde het als eerste.

Hierdoor kwamen beide Valken-teams elkaar tegen in de halve finales. Team B was de grote favoriet en liet dat voorafgaand aan het duel ook duidelijk weten. Dit leek ook zo te zijn toen Team B binnen no-time 4-0 voor kwam te staan. Team A toonde echter veerkracht. Door 2 doelpunten van Koots stond het bij de wissel al 4-2. Na rust zette de ommekeer zich door. Met name Jaap Peerdeman was op schot. Maar ook Jacco toonde zich een ware killer met zijn keiharde poeiers. Eindstand: 7-5 voor Team A.

Team A trof in de finale Lovina CFC. Dezelfde ploeg die in de poule nog te sterk was. Beide teams waren behoorlijk vermoeid. Het tempo lag laag en er werden relatief weinig kansen gecreƫerd. Jeffrey Meinders was in deze fase belangrijk door tweemaal te scoren. Zodoende werd een gaatje geslagen (3-1). Lovina wist na rust terug te komen tot 4-4. Daarna was het Koots die attent reageerde bij een rebound en de winnende 5-4 maakte.

Hiermee werd Team A van de Valken winnaar van het toernooi die in goede harmonie verliep. Team B kon zich in de troostfinale niet meer opladen na de teleurstellend verlopen halve finale en verloor kansloos met 6-1.

Geheel doorweekt van het zweet strompelden de mannen richting de busjes. We waren letterlijk en figuurlijk nu even helemaal klaar met voetballen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 21-09-2024
Ochtend
Ati / Filip Niezgoda
Middag
Jelle Uhlenbeck / Boris Brieffies
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Jesse Bakker, 17-09 (24 jaar)
Koen Huigen, 17-09 (32 jaar)
Maikel Reus, 17-09 (32 jaar)
Rick Laan, 19-09 (18 jaar)
Ties Doodeman, 20-09 (18 jaar)
Niels Kool, 20-09 (42 jaar)
Timo Orsel, 20-09 (14 jaar)
Floris Rooker, 20-09 (20 jaar)
Bente Roukema, 21-09 (20 jaar)
Lars Dalmulder, 22-09 (14 jaar)
Copyright © 2024 De Valken