Blije overwinning op Westfriezen!

Op een koude zaterdagmiddag stonden al onze spelers klaar om vol te knallen tegen Westfriezen.

De eerste tien minuten begonnen we slap met wat kleine foutjes in de verdediging.
De 1-0 kwam tot stand via echt “tiki-taka voetbal”. Via Koen en Pedro kwam de bal bij Dennis terecht, die koelbloedig de bal binnen schoof.
Kort daarna kwam de 2-0, achterin werd de bal onderschept en via een lange bal van Joel op Pedro, die met zijn ongelofelijke snelheid voor bij de tegenstander ging, vervolgens naar binnen kneep en de bal in de korte hoek binnen schoot.

Daarna kregen we een paar tegenaanvallen die niet voor een tegen doelpunt zorgde. Op de rechts-mid positie stond Tim die balverlies leed, maar niet opgaf en de bal weer terug won en een steekpass gaf op Pedro, die op de scooter vertrok en binnen no-time voor het doel stond en de bal via de keeper het doel in schoot.
Na de 3-0 hadden we nog een paar mooie aanvallen waar we helaas buitenspel stonden.
Na een slecht uitgespeelde tegen aanval gooide onze keeper Max de bal op Joel die hem doorspeelde naar Kevin, die vervolgens een hele mooie solo vanaf eigen helft maakte tot aan het 16 meter gebied, geeft vervolgens een iets te harde pass waardoor Dennis er niet bij komt, maar de keeper mist de bal en Dennis reageert snel en schiet de 4-0 binnen.
In het spel is veel plezier te zien, waardoor het voor toeschouwers leuk was om naar te kijken.
Vijf minuten voor rust krijgen we een corner vanaf links, genomen door Kaz. Bal wordt door de tegenstanders weggewerkt, maar komt niet ver. Dennis neemt hem in eerste instantie verkeerd aanneemt, hem gelukkig door kan tikken naar Luuk die hem kalm binnen schiet.
In de dying-seconds van de eerste helft stuurt Jeroen Kaz de diepte in die z’n tegenstander voorbij speelt en de bal voor trekt op Dennis, die volgens de vlagger buitenspel stond, die de keeper passeert en de bal binnen schiet.

In de rust waren er wat personele wijzigingen, waardoor iedereen aan genoeg speeltijd kwam.
De tweede helft begon rustig, maar als snel kwamen er wat foutjes in de verdediging en werkte de buitenspelval niet altijd goed, doordat sommige niet op tijd stapte, maar dat is een puntje om te trainen.
Nadat we weer de aanval opzochten, kwam er al snel weer een doelpunt, na wat geklungel met de bal kwam de bal voor de voeten van Jeroen, en die deed wat er van hem verwacht werd, en schoot de bal prachtig in de rechter bovenhoek, 7-0.
De 8-0 kwam na een afvallende bal die werd opgepikt door Kaz, die hem vervolgens binnen schoot.
Vlak voor het einde gaf Brian een goede pass op Luuk die voor de keeper kwam te staan en voorbij schoot, met het spitseninstinct wat Kaz inzag had, gaf hij de bal nog een extra tik gaf zodat de goal op zijn naam komt te staan.

C3, ik ben heel erg tevreden over het spel wat ik gezien heb. Als beloning krijgen jullie donderdag na de training een flesje drinken. Ik hoop dat we deze vorm vast kunnen behouden. Geniet er van, tot maandag.