Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Apollo ’68

Bij de thuiswedstrijd van De Valken tegen Apollo ’68 waren Jacqueline Bleeker en Yvonne Geurtsen de speciale gasten van het bestuur. De reisonderneemsters achter The Travel Company (Enjoy Reizen) lieten zich vergezellen door hun mannen Arjan Degeling en Gertjan Gerritsen. Het werd een gezellige middag, waarbij De Valken de overwinning binnenhaalde met 3-1.

Jacqueline en Yvonne speelden goed in op het fenomeen speciale gasten van het bestuur. Op hun herkenbare Travel Company-fietsen kwamen ze naar het complex en via Facebook besteedden ze ook zelf aandacht aan hun middag bij De Valken. Dat is nog eens een goede wisselwerking, waardoor toekomstige gasten kunnen worden geïnspireerd.

In gespreksvorm bracht Ron Laan voorafgaand aan de wedstrijd de bestuurspresentatie “SV De Valken, een mooie en belangrijke dorpsvereniging”
naar voren. De gasten waren zeer geïnteresseerd, waardoor de wedstrijd al op gang was toen iedereen naar buiten ging. Enthousiast werd een foto bij het reclamebord van The Travel Company genomen. Zo krijgt men binnen de Valken-kring te zien wie de ‘gezichten’ zijn achter het reclamebord, al is dat in het geval van Jacqueline en Yvonne bij de meeste mensen wel bekend.

Met de overwinning op zak, werd nog gezellig nagepraat na de wedstrijd. Ook kwam de Bali-reis van de A-junioren, waaraan zoon Jesse van Yvonne en Gertjan had deelgenomen, met waardering voor De Valken ter sprake. Al met al een bezoek van mensen met een speciale band met de vereniging.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken