Puntendeling Valken/AT F1 tegen nieuwste handbalclub A&O

Vandaag zondag 30 maart 2014 de eerste wedstrijd weer buiten nadat we de zaalcompetitie als een goede tweede hebben afgesloten.

Deze morgen waren we om 10:00 uur allemaal paraat om te starten met de wedstrijd tegen A&O.

We startte goed en scoorde al snel de openings doelpunt door Jente , daarna kregen Ilse en Esmee ook nog een mooie kans maar scoorde net niet en kort daarna maakte A&O de gelijk maker.

Door goed keepers werk van Aniek bleef de schade beperkt waardoor daarna de 2-1 werd gemaakt door Lynn ,en we de rust in gingen.

Na de rust begonnen we zeer zwak ( het uur van de zomer tijd deed even zijn werk) daarbij kwamen we op een achterstand van 2-4.

Hierna herpakte de meiden zich weer en knokte zich terug naar een 4-4 door Lynn en Jente.

Met nog 5 minuten op de klok maakte Mirthe de 5-4, maar helaas geen minuut daarna maakte A&O de 5-5 dit is tevens de eindstand van de eerste wedstrijd.