Gelijkspel in Spanbroek prima resultaat voor brak heldenteam

Zonder Niels, Mark, Marc, Michel, Rens, Rob en Jaap Jan werden de helden gisterochtend vroeg in Spanbroek verwacht voor het duel tegen VVS ’46. Dennis bij afwezigheid van Niels en Rob maar weer eens op de goal.

De Spanbroekers staan 3e, wij 4e, een verschil 8 punten. Tel daarbij op dat de helft van de aanwezige helden een kater van hier tot Tokio hadden n.a.v. het festijn in De Roode Leeuw. Een lastige klus dus. Maar zelfs zonder warming-up beginnen we verrassend goed aan dit duel. De eerste kansjes zijn voor ons maar o.a. Jeroen, Edwin en Martin krijgen het leer nog niet achter de Spanbroeker goalie.

Na het felle begin van de helden neemt VVS het heft in handen en worden ze de betere ploeg. Niet dat ze heel veel gevaar stichten overigens. Een paar corners, dat is alles. We helpen ze dan ook aan de voorsprong. Dennis speelt Doelman in. Deze wil de spits uitspelen maar verslikt zich in de felheid van de midvoor. Ondanks dit slippertje is Doelman uiteraard man-of-the-match.

Een koppie thee en even opdrogen bij een 1-0 stand. Verse krachten er in en op zoek naar de gelijkmaker. We worden sterker al blijft VVS aanvallend prima mee doen. VVS krijgt ook wel wat kansen maar Dennis staat een prima potje te keepen. Ook de verdedigers, met name Richard en Tuur spelen prima.

Halverwege het tweede bedrijf komt Ivo weer binnen de lijnen. Hij gaat linksvoor spelen en heeft al een paar goede acties. Snelheid is uiteraard zijn wapen. Uitendelijk heeft hij dan ook de beslissende pass in huis die de gelijkmaker inluidt. Zijn dieptepass op Martin is precies goed. Martin staat nu eens niet buitenspel en kan alleen op de keeper af. Zijn schuiver in de korte hoek is zuiver genoeg om de keeper kansloos te laten.

VVS lijkt nu moegestreden maar Valken is helaas niet zuiver genoeg in de passing om de genadeklap uit te delen. In de slotminuut had Martin nog een pingel kunnen krijgen, ook al is er geen bal in de buurt. Uiteindelijk kan iedereen wel leven met een puntendeling en wordt de rest van de zondag door velen op de bank doorgebracht.

Nog vier duels te gaan, te beginnen met de kraker in Nibbik tegen SEW. Vooralsnog gepland voor komende zondag, aanvang 10:00.

Topschutters 13/14:
Martin: 15
Dennis de W.: 6
Jeroen: 6
Michel: 5
Jaap-Jan: 3
Doelman: 2
Marc: 2
Erwin: 2
Mark: 2
Nick: 2
Ivo: 1
Edwin: 1
Niels: 1
Dennis D.: 1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken