Speciale gasten van het bestuur bij De Valken- Woudia

Bij het duel De Valken – Woudia was een grote delegatie van de familie Hand gast van het bestuur. In de aanloop naar de wedstrijd was dit idee al ontstaan, omdat Frank Hand voorzitter is van SV De Valken en zijn neef Thomas Hand in het eerste elftal van Woudia speelt.

Kort geleden overleed vader Nic Hand, een echte voetballiefhebber, waardoor het samenzijn van de familie op het Valken-complex behoorlijk onverwachts zonder hem plaatsvond. Dat was natuurlijk bijzonder.

Koos Hand, vader van Thomas, was de balsponsor van de wedstrijd. Verder kon de bereidwilligheid richting De Valken niet gaan, want Woudia was op jacht naar de kampioenschaal en zette De Valken met 1-6 op volle kracht opzij.

Neef Jan Salman kwam ook kijken. Notaris Salman (van Appel Notarissen uit Obdam) heeft De Valken geholpen met de notariële begeleiding van de aanbestedingsprocedure voor het nieuwe gebouw.

Thomas Hand wist heel goed om te gaan met de “druk” van zoveel toekijkende familie. Sterker nog, hij trakteerde de gasten op fraai spel. Met ongetwijfeld nog een mooie carrière voor de boeg, speelde Thomas soeverein op het middenveld. Sierlijk, lichtvoetig en met prachtige passes strooiend.

Met genoegen kijkt het bestuur terug op het gezellige bezoek van de familie Hand aan De Valken. Dit uiteraard mede dankzij gastvrouw Afra Groot, die de verzorging weer goed op orde had.

Hieronder enkele actiefoto’s van Thomas Hand en let niet alleen op het voetenspel maar ook op het ‘handje’.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 21-09-2024
Ochtend
Ati / Filip Niezgoda
Middag
Jelle Uhlenbeck / Boris Brieffies
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Thijs Kuip, 14-09 (16 jaar)
Megan Boyé, 15-09 (18 jaar)
Luca Boye, 15-09 (18 jaar)
Frank Hand, 15-09 (59 jaar)
Brian Appelman, 16-09 (18 jaar)
Julia van Engen, 16-09 (19 jaar)
Jesse Bakker, 17-09 (24 jaar)
Koen Huigen, 17-09 (32 jaar)
Maikel Reus, 17-09 (32 jaar)
Anna Vreeker, 17-09 (30 jaar)
Rick Laan, 19-09 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken