Speciale aandacht voor sponsoring zonnepanelen

“Valken is mijn cluppie, daarom doe ik het graag”

“Het is belangrijk dat het laatste financiële zetje gegeven wordt ter afronding van het nieuwe clubgebouw”

“Ik vind het leuk te sponsoren op naam van mijn kinderen, het gaat immers om de jeugd”

“Ik vind het belangrijk dat alle inzet voor het nieuwe gebouw tot het laatst toe wordt gesteund. Met de sponsoring van zonnepanelen, kan het gebouw beter worden ingericht en dan is het pas echt af.”

Zomaar wat reacties van sponsors van een zonnepaneel.

SV De Valken is bezig met haar laatste financiële actie voor het nieuwe clubgebouw: sponsoring van de 170 zonnepanelen. Deze actie is tot dusverre wat op de achtergrond gebleven maar in de aanloop naar de wedstrijd van Valken 1 tegen Victoria O wordt er speciale aandacht voor gevraagd.

Iedereen die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan of die eenvoudigweg De Valken een warm hart toedraagt kan meedoen. Voor particulieren geldt een bedrag van € 75 en voor bedrijven € 150. Voor alle duidelijkheid: u betaalt dit bedrag slechts één keer. Uiteraard mogen er meer panelen tegelijk worden gesponsord.

De actie is bedoeld voor een nieuwe inventaris in het nieuwe clubgebouw. Als dat lukt, is alles helemaal klaar voor de toekomst. De actie dient ook ter promotie van de duurzaamheid met 170 zonnepanelen, die op het platte dak van de kleedkamers liggen en daardoor dus niet te zien zijn.

Zodra alle 170 zonnepanelen een sponsor hebben, wordt een “display” gemaakt, waarop alle sponsors worden genoemd, maar waarop ook de energiewinst van SV De Valken actueel kan worden afgelezen. Voor de officiële onthulling worden alle sponsors van een zonnepaneel uitgenodigd.

Er zijn al 115 van de 170 zonnepanelen gesponsord. Dat is al fantastisch. Wie en welke bedrijven dat zijn, kunt u al zien op de website www.devalken.com.

De komende tijd wordt aan deze actie meer bekendheid gegeven zodat alle zonnepanelen zo snel mogelijk een eigen sponsor hebben. Het zou mooi zijn als een ieder met een “zonnige” kijk op De Valken duurzaam sponsor van een zonnepaneel wil zijn.

Het is een eenmalig bedrag, maar de sponsoring is voor altijd!

Vindt u het ook leuk om als sponsor uw “eigen” zonnepaneel te hebben bij De Valken, meldt u zich dan persoonlijk aan bij Jan Koster, Peter Vriend of Ron Laan of via email: ron.laan@hetnet.nl

Hartelijk dank namens De Valken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 21-09-2024
Ochtend
Ati / Filip Niezgoda
Middag
Jelle Uhlenbeck / Boris Brieffies
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Thijs Kuip, 14-09 (16 jaar)
Megan Boyé, 15-09 (18 jaar)
Luca Boye, 15-09 (18 jaar)
Frank Hand, 15-09 (59 jaar)
Brian Appelman, 16-09 (18 jaar)
Julia van Engen, 16-09 (19 jaar)
Jesse Bakker, 17-09 (24 jaar)
Koen Huigen, 17-09 (32 jaar)
Maikel Reus, 17-09 (32 jaar)
Anna Vreeker, 17-09 (30 jaar)
Rick Laan, 19-09 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken