Veel nieuwe sponsors zonnepanelen, op naar de 170 !?

Hoewel sportief gezien de wedstrijd van Valken 1 tegen Victoria O een beetje tegenviel, werd er tijdens en rondom de wedstrijd volop gescoord. Hoe kan dat nu, het werd toch 0-0? Nee, we hebben het hier over de sponsoring van zonnepanelen.

Jan Koster, Peter Vriend en Ron Laan besloten als sponsorcomité deze wedstrijd aan te grijpen om de aandacht voor deze leuke manier van financiële steun op te voeren. Er werden zonnepanelen gedemonstreerd in en buiten de kantine, met dank aan Zonzo daarvoor. Zo werd de duurzaamheid bij De Valken goed zichtbaar, want de daadwerkelijke 170 zonnepanelen liggen plat op het dak en die zie je dus niet vanaf beneden.

De sponsoring van de 170 zonnepanelen is het sluitstuk van de financiële commissie die met veel inzet het nieuwbouwproject heeft ondersteund. Dat zijn, met hulp van velen, zeer succesvolle acties geweest. Het zou mooi zijn als ook de zonnepanelen-actie nog voor de zomerstop tot afronding komt. Dat moet gaan lukken want we hebben op dit moment na een grote toeloop in de afgelopen week van nieuwe enthousiaste sponsors, al bijna 150 panelen gesponsord gekregen. Nog zo’n 20 te gaan dus. Zijn de laatste loodjes het zwaarst of laat de Valken-familie nog een keer zien dat we met elkaar tot veel in staat zijn.

Voor particulieren geldt een bedrag van € 75 en voor bedrijven € 150. Voor alle duidelijkheid: dit bedrag wordt slechts één keer betaald, maar de sponsoring is voor altijd. Uiteraard mogen er meer panelen tegelijk worden gesponsord.

Met het sponsorgeld kunnen we dan in de zomerstop de inrichting van kantine en bestuurskamer aanpakken en dan wordt vanaf begin volgend seizoen nog leuker in ons mooie nieuwe gebouw. Een passende aankleding in de vorm van meubilair en wandaccessoires is gewenst. Dat draagt immers allemaal bij aan het echte clubgevoel.

Als alle 170 zonnepanelen een sponsor hebben, wordt een “display” gemaakt, waarop alle sponsors worden genoemd, maar waarop ook de energiewinst van SV De Valken actueel kan worden afgelezen. Voor de officiële onthulling worden alle sponsors van een zonnepaneel uitgenodigd. Dan wordt er ook een reclamebord voor langs het A-veld gemaakt en vindt (nu al) vermelding plaats op de website. Al met al een ware promotie voor duurzaamheid en neem van ons aan: een “eigen” zonnepaneel bij De Valken geeft een heel goed gevoel! Pak die laatste kans daarom snel.

Vindt u het ook leuk om als sponsor uw “eigen” zonnepaneel te hebben bij De Valken? Aanmelding is persoonlijk mogelijk bij Jan Koster, Peter Vriend of Ron Laan of via email: ron.laan@hetnet.nl

Hartelijk dank namens De Valken

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 21-09-2024
Ochtend
Ati / Filip Niezgoda
Middag
Jelle Uhlenbeck / Boris Brieffies
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Thijs Kuip, 14-09 (16 jaar)
Megan Boyé, 15-09 (18 jaar)
Luca Boye, 15-09 (18 jaar)
Frank Hand, 15-09 (59 jaar)
Brian Appelman, 16-09 (18 jaar)
Julia van Engen, 16-09 (19 jaar)
Jesse Bakker, 17-09 (24 jaar)
Koen Huigen, 17-09 (32 jaar)
Maikel Reus, 17-09 (32 jaar)
Anna Vreeker, 17-09 (30 jaar)
Rick Laan, 19-09 (18 jaar)
Copyright © 2024 De Valken