Verslag van Luca Bleeker, kanjer van de week – update

Hallo,

Ik ben Luca Bleeker en speel in de Valken F2 en mocht de Kanjer van de week zijn bij de wedstrijd Valken 1-Oosthuizen 1. Ik moest om 12.30 uur op het sportpark zijn en wilde niet te laat komen. Daarna mochten we in de bestuurskamer gaan zitten met de spelers en de hoofdtrainer rondom één grote tafel. Ik ging in het midden van de tafel zitten want de hoofdtrainer vindt de jeugd van de Valken heel belangrijk voor de toekomst. Daarna gingen we naar de kleedkamer om ons om te kleden en daarna gingen we ons warmlopen voor de wedstrijd. De mannen van Valken 1 deden allerlei oefeningen en ik mocht meedoen want ik was nu voor één dagje één van hun. Van die oefeningen werd je best wel moe en was blij dat we daarna wat rekoefeningen gingen doen. Een speler van het 1e vertelde me waarom ze dit deden iets met voorkomen van blessures of zo.

Daarna mocht ik met de assistent-scheidsrechters naar het hokje van de hoofdscheidsrechter. Ik mocht hem een cadeautje geven omdat het de week van de scheidsrechters was. Even later ging we onder luid geschreeuw en aanmoedigingen het veld op waar ik de aftrap mocht nemen en alleen met de scheidsrechter een doelpunt mocht maken. De doelman van Oosthuizen liet mijn schot gelukkig door, maar hij was ook wel mooi in het hoekie.

Daarna mocht ik naast Kenny in een hokkie langs het veld zitten om de wedstrijd te bekijken. We kwamen met 0-1 achter door een kopbal en voor de rust hadden we kansen om gelijk te maken. Het was rust en de hoofdtrainer zei in de kleedkamer dat we goed bezig waren en dat het wel goed zou komen. Na de rust scoorden we 1-1 en daarna 2-1 door een mooie kopbal van Lennard en een afstandsschot van Kor. Toen kregen we een penalty tegen maar onze nieuwe keeper Loek stopte de penalty en was the man of the match. Daarna was het klaar en mocht ik samen met mijn vader naar de bestuurskamer waar ik op de foto mocht met de hoofdtrainer Martin en kreeg een nieuwe bal met allemaal handtekeningen van ons team. We staan nu bovenaan! Daarna ging ik met mijn ouders en mijn broer naar de Mac Donalds want dat had de trainer beloofd en naar de trainer moet je luisteren.

Bedankt Valken ik vond het ontzettend leuk.