Rabobank steunt De Valken met 10.000 EURO voor handbalveld

Zondag 13 maart heeft Tom van Roon, directeur particulieren van Rabobank West-Friesland , vergezeld door Jaap Rooker namens de Ledenraad van deze bank, aan SV De Valken een cheque ter waarde van EURO 10.000 overhandigd aan Valken-voorzitter Frank Hand. Het bedrag is bedoeld als financiële steun voor de aanleg van het nieuwe handbalveld op de plek van het voormalige clubgebouw.

SV De Valken heeft de Rabobank enige tijd geleden benaderd met de vraag of vanuit het zogenoemde Coöperatiefonds van de Westfriese bank een bijdrage mogelijk was om De Valken te helpen met haar gewenste verplaatsing van het handbalveld.

Tom van Roon liet het belangstellende publiek in de kantine weten dat de Rabobank bij dergelijke verzoeken goed let op het verbindende karakter van een project in de lokale gemeenschap en of de vereniging zelf ook actief is om een project mogelijk te maken. De Rabobank-directeur was ronduit positief hierover bij De Valken en overhandigde dan ook met veel genoegen de cheque met het prachtige bedrag aan Frank Hand.

Frank Hand was als voorzitter zeer dankbaar voor de steun van de Rabobank. De vereniging is volop bezig met acties om de benodigde eigen bijdrage van EUR 30.000 te halen. De steun van de Rabobank is een schitterende stap in de goede richting. Frank Hand liet wel weten dat de vereniging onverminderd door moet gaan met haar acties, want de eigen bijdrage die de Gemeente Drechterland als voorwaarde heeft gesteld, moet daadwerkelijk gehaald worden. En als de club erin mocht slagen meer geld bijeen te brengen, dan biedt dat bovendien mogelijkheden voor een goede aankleding van het complex met verdere voorzieningen.

( v.l.n.r.): Ron Laan (secretaris en lid comité handbalveld), Jan Koster (comité handbalveld), Tom van Roon (directeur particulieren Rabobank West-Friesland), Jaap Rooker (namens Ledenraad Rabobank West-Friesland), Frank Hand (voorzitter SV De Valken) en Peter Vriend (comité handbalveld).

Hieronder nog enkele foto’s die een goede indruk geven van de leuke bijeenkomst in de kantine waarbij de steun vanuit het Coöperatiefonds bekend werd gemaakt.

Dank aan Rabobank West-Friesland!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken