Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – Strandvogels

Vaak zijn de speciale gasten die het bestuur uitnodigt lichtelijk gespannen. Op voorhand vinden ze het bezoek aan SV De Valken als “VIP” spannend, hoewel natuurlijk al bij het eerste kopje koffie blijkt dat het vooral ontspannen en gezellig is. Deze keer was het bestuur zelf een beetje zenuwachtig. Namens Rabobank West-Friesland kwamen namelijk Tom van Roon (directeur particulieren en private banking) en Jaap Rooker (namens de Ledenraad van de bank) op visite. De gasten hadden voor De Valken een prachtig cadeau mee, zo bleek tijdens de officiële bekendmaking. Onze vereniging mocht maar liefst een bijdrage van EURO 10.000 ontvangen voor de realisatie van het nieuwe handbalveld. Wat een enorme opsteker!

Alvorens dit bedrag in de kantine vol met belangstellenden publiekelijk bekend te maken, werd aan de Rabobank-gasten in de bestuurskamer de presentatie gedaan met als titel “De Valken, een mooie en belangrijke dorpsvereniging”. De visie van het bestuur bleek goed aan te sluiten bij de beoordeling van de Rabobank van het verzoek om een bijdrage uit het zogenoemde Coöperatiefonds: het gaat om verbinding in de lokale gemeenschap en zichtbare inzet van bestuur en leden om een project van de grond te krijgen. Het nieuwe handbalveld past perfect in dat plaatje.

Tom van Roon komt graag op een voetbalveld. Zelf is hij een voormalige rechtsbuiten bij diverse clubs, onder meer bij IVV. Langs de lijn kriebelt het nog altijd, al heeft Tom zijn sportieve bezigheden inmiddels verlegd naar het hardlopen. Bij de Rabobank werkt hij graag voor de Westfriese klant, die hij waardeert omdat deze open en duidelijk is in de communicatie met de bank.

Jaap Rooker is eveneens een voetbalman, niet alleen bij Dindua liggen heel wat sporen maar ook bij de KNVB heeft hij een staat van dienst. Kort geleden nam hij na verloop van de statutaire termijn afscheid van de Ledenraad van de Rabobank, welk lidmaatschap hij met veel plezier en welgemeende betrokkenheid heeft vervuld. Aangezien Jaap binnen het Coöperatiefonds nog had meegedaan met de beoordeling van het verzoek van SV De Valken was het leuk dat hij deze zondag de Rabobank mocht vertegenwoordigen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken