Valken Ve. 1 terecht en met overtuiging naar bekerfinale!

Veteranen 1 mag op herhaling. Met wederom een blik aan invallers moest DWB worden bestreden. Na een klinkende 2-0 overwinning staan ze wederom in de finale van het bekertoernooi. Een herhaling van vorig jaar ligt in het verschiet aangezien Almere FC volgende week dinsdag de andere halve finale speelt tegen DIOS.

De halve finale voor Valken was ook al een herhaling van het duel van vorig jaar. Ook toen werd DWB – zij het met moeite – na penalty’s verslagen.

Gisteravond ging het uiteindelijk makkelijker. In de eerste helft is DWB fel, heeft veel balbezit maar komt niet echt tot kansen. Valken krijgt er wel een aantal. Jos Dalmulder en Piet Vriend (scoort nooit, nu met het hoofd) zorgen voor een verdiende 2-0 ruststand.

Na rust is het verzet uit De Weere helemaal gebroken. Slechts eenmaal komen ze tot de goal van Valken, meer heeft Paul Dalmulder niet hoeven ingrijpen. Aan de andere kant kansen genoeg voor Valken, er wordt echter niet meer gescoord. Een schot op de paal van Marco Stapel is het beste wapenfeit.

Op naar de finale op het terrein van Legmeervogels (20 mei) te Uithoorn. Succces!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken