Reclameborden bij nieuwe handbalveld uitverkocht!

Ruimschoots voor de aanleg van het nieuwe handbalveld is het de speciale sponsorcommissie gelukt om voor alle reclameborden een sponsor te vinden. Dat betekent dat straks ondernemers op maar liefst 50 borden bij het handbalveld reclame maken en uiteraard tegelijkertijd SV De Valken steunen. Het is fantastisch en bijna ongelooflijk dat dit in zo’n korte tijd na het besluit van de Gemeente Drechterland om het nieuwe handbalveld aan te leggen is gelukt. Bij De Valken mogen we dankbaar zijn voor zo’n sterk draagvlak bij het (lokale) bedrijfsleven.

De sponsorcommissie zal nu met de webmaster een overzicht van alle sponsors maken met hun bedrijfslogo, waarop dan doorgeklikt kan worden naar de website van de betrokken bedrijven. Zodra dat in de loop van de maand mei gereed is, volgt uiteraard een nieuwsbericht op de Valken-site om alle sponsors van het handbalveld voor te stellen.

Veel dank aan de toppers van de succesvolle sponsorcommissie, bestaande uit Charmaine Boon, Suzan Boon, Nienke Koster en Ron Laan. Super goed gedaan!

Het bestuur

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken