Mary Obdam neemt afscheid als Ladyspeaker en loterij-organisator

Na het laatste fluitsignaal bij de wedstrijd De Valken – Sint George sprak Ladyspeaker Mary Obdam het publiek nog één keer toe. Daarna nam het bestuur de microfoon over om Mary publiekelijk met woorden en bloemen te bedanken voor haar jarenlange inzet als omroeper bij wedstrijden van het eerste elftal en haar organisatie van de loterij bij die duels. Vervolgens nog een heerlijk glaasje zoete witte wijn in de kantine en toen zat het er op voor Mary.

Mary werd in de eerste seizoenshelft van 2011/2012 bereid gevonden de rol van omroeper op zich te nemen. Daarmee kreeg de club een ware “Ladyspeaker”. Het bestuur was hiermee in zijn nopjes want na het wegvallen destijds van Arie Ligthart werd deze rol niet meer vervuld.

Het geeft een goede uitstraling als bij wedstrijden van het eerste elftal het publiek kundig en vriendelijk welkom wordt geheten en wat mededelingen kunnen worden gedaan over de ploegen, de Valk van de week, de loterij en andere zaken. Mary heeft die rol met verve op zich genomen en sloeg ook geen wedstrijd over. Zo was zij voor het bestuur de gedroomde vrijwilligster: altijd paraat, betrouwbaar en een goede invulling van haar omroeperstaak.

Maar dat was nog niet alles. Mary combineerde het speakeren met de organisatie van de loterij. En ook dat is al die jaren een succes geweest. Dat succes is tot dusverre een beetje op de achtergrond gebleven, maar de loterij is voor de vereniging een prachtige bron van inkomsten. Mary zorgde er altijd voor dat jeugdleden op enthousiaste wijze de lootjes verkochten en dat er steeds een mooi pakket aan prijzen was voor de winnaars van de loterij.

In de jaren dat Mary’s stem steeds vertrouwder raakte op het complex, werd de familie Obdam verrijkt met meer kleinkinderen en hierdoor kiest Mary er nu voor om op zondag ook de gelegenheid te hebben met haar man Piet, kinderen en kleinkinderen te genieten. En het bestuur respecteert deze keuze uiteraard.

Mary, van harte bedankt voor je jarenlange inzet en veel geluk. En uiteraard hopen we je toch ook in de toekomst nog regelmatig langs de lijn te mogen begroeten, maar dan op momenten die je zelf kunt kiezen.

Ondertussen gaat het bestuur op zoek naar een goede invulling van de vrijgevallen taken, zodat hopelijk ook volgend seizoen er gespeakerd wordt en de loterij op goede wijze plaatsvindt. Het bestuur houdt zich uiteraard aanbevolen voor spontane aanmeldingen. Het zijn taken die duidelijk zijn afgebakend, niet elke week hoeven te worden opgepakt en ook bijvoorbeeld als duo gedaan kunnen worden, waardoor de inplanning nog iets gemakkelijker wordt. Ook kunnen het speakeren en de loterij als aparte taken worden opgesplitst.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken