Bijzondere veilingkavels (afl. 1): de muziek- en kennisquiz

In de aanloop naar de speciale Valken-veiling ten behoeve van het nieuwe handbalveld op 18 juni, worden sommige kavels via een speciaal bericht op deze website van een extra toelichting voorzien. Hierdoor hebben kandidaat-kopers van tevoren een juist beeld hebben van wat de kavel inhoudt. Vandaag de eerste editie met uitleg over de Quizavond op vrijdag 23 september 2016.

Op de kavellijst staat deze kavel in het kort omschreven als: “1 tafel voor maximaal 4 personen voor muziek- en kennisquiz”.

Deze kavel houdt in dat op vrijdagavond 23 september 2016 in de Valken-kantine vanaf 19.30 uur een speciale quiz wordt gehouden onder leiding van de ervaren quizmasters Gerard Koster en Jos Timmer.

Gerard en Jos zijn niet alleen bekende Valkenmensen, maar ook een illuster en professioneel duo in de quiz-wereld. Ze hebben al vele keren zo’n quiz met elkaar georganiseerd. De vragen zijn niet alleen origineel en van uitdagend niveau, maar er wordt ook gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur. Hierdoor komen vraag en antwoord direct goed in beeld en geluid naar voren en bovendien kan de uitslag voortdurend worden getoond. Dit geeft een prachtige sfeer en spanning in de zaal. Puur entertainment.

Het moge duidelijk zijn: alleen het deelnemen is al genoeg waard en daarom deze kavel op de veiling. Maar kopers hebben meer dan deelname alleen. Een koper biedt op op een tafel waaraan gasten kunnen aanschuiven. Een tafel telt maximaal 4 personen.

SV De Valken maakt de kavel compleet door koffie en thee met iets lekkers aan te bieden en verder krijgt iedere individuele deelnemer 2 consumptiebonnen.

Het zou mooi zijn als er een goed gevulde kantine is, zodat de kavel op de veiling in ieder geval 15 keer wordt aangeboden. Des te groter de groep, des te gezelliger de avond. Als de kavel goed in trek blijkt, kan op de veilingavond besloten worden de kavel vaker aan te bieden; dat is aan de veilingmeester van dienst.

Dus even een simpele oefenvraag om er in te komen: wie wil er deelnemen aan deze muziek- en kennisquiz? Het antwoord: doe tijdens de veiling een bod op deze prachtkavel.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken