Valken zoekt hoofdsponsors voor handbal

SV De Valken is op zoek naar bedrijven die hoofdsponsor willen worden bij de afdeling handbal bij gelegenheid van de overgang naar de nieuwe handbaltenues in de Valkenkleuren rood en groen.

Nu handbal bij SV De Valken meer in de schijnwerpers staat dan ooit, is handbal voor bedrijven een mooie kans voor sponsoring. Dit wordt versterkt door de aansprekende prestaties van het nationale team.

Het bestuur streeft naar een hoofdsponsor senioren (met shirtsponsoring voor het eerste en tweede team) en een hoofdsponsor voor alle jeugdteams. Daarnaast is aparte shirtsponsoring mogelijk bij de recreantenteams. Met deze sponsoraanpak wordt voor eenzelfde aanpak als bij de voetbalafdeling gekozen. De Valken streeft naar sponsorcontracten van minimaal 5 jaar omdat de wedstrijdkleding ook minstens 5 jaar gebruikt kan worden.

De Valken staat open voor kandidaat-sponsors gedurende de maand juni 2016. Vanuit de sponsorcommissie kunnen bedrijven door De Valken benaderd worden, maar geïnteresseerde bedrijven kunnen zich ook aanmelden. Indien mogelijk wordt dan in de eerste week van juli 2016 een keuze gemaakt. Dit tijdschema houdt verband met de shirtreclame op de nieuwe wedstrijdtenues, die bij voorkeur in de stof wordt ingeweven.

De overstap naar nieuwe wedstrijdtenues is volop in voorbereiding in samenwerking met Muta Sport. Hierbij zijn handballeden betrokken om ervoor te zorgen dat de nieuwe kleding goed zit en goed staat.

Heeft u vragen of interesse? Neem dan contact op met de sponsorcommissie: ron.laan@hetnet.nl of 06 12 96 97 87

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken