Helden na twee wedstrijden al uit de beker geknikkerd

Een ietwat verlaat en verkort verslag van het tweede bekerduel van de helden in de startpoule. Na de zeperd tegen Zwaagdijk moest het duel tegen St. George gewonnen worden. Uiteraard weer de nodige afwezigen waardoor we de hulp wederom nodig van Frits. Joeri was ook weer van de partij, hij speelde naast Martin in de spits. Afwezig waren nog Peter, Arthur, Edwin, Marc en Erwin R.

Slechts 1 wissel dus.

We kunnen kort zijn: St. George is veel, maar dan ook echt veel beter. In het eerste bedrijf zijn ze continu in de aanval. Wij komen er bijna niet aan te pas. We mogen de prima keepende Niels danken dat we niet verder dan 0-1 achter komen. Dat we dan ook vlak voor rust nog gelijk maken is een klein wonder. De penalty (hands binnen de 16) is terecht. Deze wordt feilloos binnen geschoten door Dennis de W.

Na rust beginnen we zowaar goed te spelen en zetten we eigenlijk St. George onder druk. De voorsprong die we realiseren is dan ook eigenlijk niet onverwacht. Een verre ingooi van Dennis de W. op Martin die verlengt richting tweede paal. Dennis Dup legt terug op de inlopende Ivo die spatzuiver uithaalt.

De voorsprong is een feit en we krijgen – via o.a. Ivo met een mooi afstandsschot – nog kansen op meer.

Echter, de eerste de beste tegenslag betekent einde wedstrijd: Niels lijkt een kopbal na een corner simpel te kunnen vangen. Hij heeft ‘m vast, grabbelt wat en laat ‘m daarna zomaar door z’n benen rollen. Daarna knakt er blijkbaar iets want St. George mag er nog twee maken.

Uiteindelijk een terechte overwinning voor de betere ploeg. Wij zijn uitgebekerd. We spelen nog een wedstrijd om de “Jan Doedel-troffee” de veteranen uit Berkhout.