Kampioenschap JO9-1 !!! (ongeslagen)

Afgelopen zaterdag, 3 december 2016 was het dan zover en kon de F1, tegenwoordig de JO9-1, kampioen worden.
Iedereen moest om 9.15 uur aanwezig zijn in verband met een tactische bespreking in de bestuurskamer. (zie foto; strijdplan)
Belangrijk daarbij was dat we 1 minuut stilte zouden houden in verband met het overlijden van Daan Timmer.

Na een korte warming up en de minuut stilte gingen de mannen op jacht naar doelpunten.
Opponent van vandaag was Andijk en leek de eerste 2 minuten het betere van het spel te hebben.
Niets was minder waar, vanaf de 3e minuut was het een groot doelpuntenfestijn voor onze heldjes.
Binnen 10 minuten stonden we dan ook met 6-0 voor, zodat wij tegen Andijk vertelden dat ze wel met 9 man mochten spelen. (2 man meer)
Daardoor werd het wat drukker in het veld en bereikten we met 7-0 de rust.

Na de rust maakte Andijk zowaar een goal om de eer te redden. Wij schoten er nog 3 in, zodat de eindstand van 10-1 op het bord stond en het kampioenschap een feit was.

Dus de kinderchampagne werd open getrokken en er werden vele foto¡¦s gemaakt, gevolgd door cupcakes, met tenues onder de douche en een etentje in de snackbar toe.
Een van de hoogtepunten was dat iedereen deze wedstrijd wist te scoren.
Spelers;
Jazz – de bonkige spits
Dion – de man met het overzicht
Tim – de box tot box speler
Luca – rots in de branding, daar komt niemand langs
Stein – nieuwe midmid van Valken 1 in 2026
Lex – heeft al het talent van zijn vader¡K ƒº (red. Lennard Groot)
Sven – de voorstopper die iedereen afstopt
Dean – manus van alles, overal inzetbaar

Het was een mooie start van dit nieuwe team. 11 wedstrijden gespeeld en 33 punten, ongeslagen dus!
We hebben weer zin in om na de winterstop de wei in te gaan, maar dan een klasse hoger.