Helden beleven een ‘De Rijpertje’ in De Weere

Na anderhalve maand geen voetbal was het afgelopen zondag eindelijk weer zo ver. De helden spelen in een nieuwe minicompetitie: gevormd door de subtop van de twee 35+ competities van het najaar hiervoor. Dat betekent een aantal nieuwe ploegen voor ons: RKEDO, Con Zelo en iets minder onbekend en tegenstander nu: DWB uit De Weere. Vorig jaar gingen we in de beker ten onder tegen ze na penalty’s.
Zonder Tuur en Niels en Erwin L met de vlag moesten we op vertrouwde tijd aantreden op het zanderige maar prima bespeelbare WeerderBuffel-veld.

Nou dat was het dan, het verslag. Een wedstrijd hebben we niet gespeeld. Om twee redenen: A) DWB speelde tig malen beter en B) Wij bakten er werkelijk waar helemaal niets van.

DWB komt 1-0 voor (na eerder een afgekeurd buitenspeldoelpunt). Wij komen met wat fortuin terug tot 1-1: Ivo kan uithalen, bal wordt getoucheerd, Dennis Dup is alert en kan de bal in twee instanties achter de goalie werken. Protesten (vele in het eerste bedrijf van DWB-zijde) ten spijt, de goal telt. Daarna komen we iets beter in het spel maar vlak voor rust een scherpe counter 2-1. Vlak daarna een vrije trap die van richting verandert wordt en inval-goalie Dennis kansloos laat.

Na rust: Geen Valken gezien op twee uitbraken met Jaap-Jan op rechts na. Verder was het DWB die nog 3x mag scoren. Eindstand een volledig terechte 6-1. Deze wedstrijd doet me denken aan De Rijp uit: Ook totaal niets te vertellen. Snel vergeten en op naar volgende week.

Topschutters 17/18:
Martin: 9
Edwin: 4
Dennis de W: 4
Lennard: 3
Ivo: 2
Jaap-Jan: 1
Dennis D: 1
Corné: 1
Remco: 1
Mark: 1
E.d. tegenstander: 1

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken