Valken zet beste beentje voor bij Gemeenschapsveiling

Op 11 maart (Wijdenes) en 18 maart (Venhuizen) wordt voor de eerste keer een Gemeenschapsveiling gehouden, dit als vervolg op de jarenlang gehouden kerkenveiling. Deze veiling heeft voortaan niet alleen het steunen van de kerk als doel voor ogen maar ook deelnemende verenigingen kunnen profiteren van de veilingopbrengst. Dat gaat niet alleen om De Valken, ook andere verenigingen krijgen deze mooie kans op financiële ondersteuning.

Tegenover de opbrengst staat wel een inspanning. Zo heeft De Valken via wijklopers (Marcel Wiersma, Nienke Koster, Rinske Groot, Frank Hand en Koos Laan, aan wie veel dank) meegedaan met vele anderen om de veilinggids vol mooie koopjes te krijgen. Verder werkt de vereniging nog op andere wijze mee en het veilingcomité staat nog steeds open voor hulp op de veilingavonden zelf.

Hoewel het voor De Valken allemaal vrij kort na de handbalveldveiling is, willen we toch ons beste beentje voorzetten. Niet alleen voor onze eigen vereniging, maar bovenal voor de dorpsgemeenschap en het zo vitaal mogelijk houden daarvan via de verschillende verenigingsactiviteiten en evenementen. Het staat een ieder vrij te kiezen wie wordt gesteund met de aankopen, dat gaat via een muntenverdeelsysteem op de avond zelf. Een Valkenlid is dus geheel vrij om welke vereniging dan ook te steunen. Of de kerk, waarvoor ook een mooie opbrengst wordt beoogd.

Daarom volgt de komende weken in de aanloop naar de veilingen zo af en toe een nieuwsbericht, om ieders belangstelling te wekken en de veiling als belangstellende, of nog mooier als koper te bezoeken.

Ook in de media en op de website www.gemeenschapsveilingvenhuizen.nl wordt veel informatie hierover gegeven.

Iedereen is welkom op 11/18 maart en ieders uitgave, groot of klein, wordt zeer gewaardeerd!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken