Mooie inbreng van De Valken op de Gemeenschapsveiling

SV De Valken doet volop mee aan de Gemeenschapsveiling die dit jaar voor het eerst in Hem/Venhuizen/Wijdenes wordt gehouden. Afgelopen zaterdag 11 maart was er een mooi succes in Wijdenes, waar de opbrengst van de eerste veiling op meer dan 18.000 EURO uitkwam. Nu is het aan de bezoekers van de tweede veiling, zaterdag 18 maart in de Roode Leeuw, om hieraan een passend vervolg te geven.

Het bestuur van SV De Valken wil iedereen van harte uitnodigen om de veiling te bezoeken. Als vereniging hebben we er goede ervaringen mee. Natuurlijk wordt een mooie opbrengst beoogd, maar het belooft vooral ook een gezellige avond te worden. En het draait niet alleen om De Valken, laat dat duidelijk zijn. Het gaat om de dorpsgemeenschap in haar geheel en de verschillende verenigingen die er voor zorgen dat het leven in een dorp zeer de moeite waard is.

Het systeem is als volgt. Alle verenigingen en de parochie St. Lucas kunnen profiteren van de opbrengst. De verenigingen brengen ieder 10 ‘eigen kavels’ in waarvan de opbrengst voor de helft direct voor de clubkas is. Daarnaast krijgen kopers na hun aankoop een munt. Tot 50 EURO en tot iedere 50 EURO daarboven, krijgt de koper een munt. De munten kunnen aan het einde van de avond in een buizensysteem onder de deelnemende verenigingen en de kerk worden verdeeld. Iedereen bepaalt zelf waar zijn of haar munten naar toe gaan.

Hoewel het bestuur van SV De Valken vooral hoopt op een mooie opbrengst voor iedere deelnemende vereniging en de kerk, wordt hierbij de kavel van SV De Valken onder de aandacht gebracht.

Onder de kavelnummers 62, 63, 64, 65 en 66 alsmede 321, 322, 323, 324 en 325 kan iemand per kavel deelname voor 2 personen aan de wijnproeverij op vrijdagavond 13 oktober 2017 in de Valken-kantine kopen. Bij deze gezellige wijnproeverij worden er meegedaan aan de selectie van de wijnen voor de De Valken-wijnactie 2017, inclusief hapjes.

Afgelopen jaar was deze wijnproefavond in deze opzet een geweldig succes!

Verder biedt het bestuur op de ‘gewone’kavellijst nog een Valkensjaal aan onder kavelnummers 201 en 202 alsmede een bezoek voor 2 personen als Speciale gast van het bestuur bij De Valken – Sporting Andijk op 2 april 2017 onder kavelnummers 232 en 233.

Kom allemaal zaterdag naar De Roode Leeuw en help mee ten behoeve van de verenigingen en de kerk.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken