Jelle weer op 1, megaweekscore Rick Appelman

15 punten voor Rick Appelman, een ongekend hoge score voor de winnaar van vorig jaar. De Hoogkarspeller stijgt met stip van 19 naar 10. Of zijn eindsprint op tijd komt voor een prijs is nog even afwachten, we hebben nog twee speelrondes te gaan. Rick staat nu op 143 punten, 6 punten achter plaats 8 welke goed is voor een prijs. Daar vinden we Mark Dop die een mooie 9 noteert en totaal 148 punten heeft.

Da’s nog een stukje achter de nieuwe (oude) nummer 1: Jelle Bleeker is terug op stek 1. Hij scoort een elftal aan punten en brengt zijn totaal op 159. Piet Portegies, die vorige week zichzelf richting de top stuwde, staat daar met een weekscore van 7 4 punten achter. Koos Keuning blijft ook deze week 3e. Net als vorige week staat ie gelijk met Mees Obdam: Beiden staan nu op 154.

En dan de winnares van de week: Renske Beemster scoort na Rick de hoogste weekscore, 14 punten. Renske stijgt daarmee met stip van 9 naar 5. Haar totaal is 153. Twan Koster vinden we met 151 op plaats 7, een plaatsje hoger en twee punten meer dan Roan Groot.

Chris Beemster (148) staat net onder de top 8 en mag nog hopen op meer.

Onderin loopt Gerline Bakker wel twee punten in op Veronica Bar, het verschil is nu 4 punten, ook nog niet beslist dus.

De uistlagen dan: Twan Koster staat al geruime tijd bovenaan deze lijst: hij heeft er nu 18, maar de voorsprong is geslonken tot 1 meer. Koos Keuning aast op deze prijs.

Toto’s: Die prijs is voor Chris Beemster, hij staat al het gehele seizoen ruim bovenaan. Hij heeft nu 100 toto’s goed voorspelt, 7 meer dan z’n moeder Janneke.

Tenslotte de joker: Deze prijs lijkt een prooi voor Rick Appelman die 58 punten van z’n totaal dankt aan de resultaten van DWB. (Jelle Bleeker volgt op 52 – ALC)

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken