Nieuw kantinerooster voor de zaterdag

Beste ouders,

Ook dit jaar hebben wij weer een kantinerooster in elkaar gezet, voor het bemannen van onze mooie kantine op de zaterdag. Wederom hebben wij ouders van de handbal en van de voetbal ingedeeld. De ochtenden start u altijd samen met iemand van de vaste kantineploeg, in de middagen staat altijd minstens iemand die al eens eerder kantinedienst heeft gehad. Zo proberen wij te voorkomen, dat u in “het diepe gegooid” wordt en dat er altijd ervaren ouders aanwezig zijn.

Wij willen u verzoeken goed op het rooster te kijken wanneer u ingedeeld staat, dit kan meerdere keren per seizoen zijn. De naam/namen van uw kind(eren) staan op het rooster vermeld.
Schrijft u het s.v.p. op uw kalender, zodat het geen verrassing is als u de mail ontvangt voorafgaande aan uw kantinedienst. Wij gaan er vanuit dat u aanwezig bent op de door ons ingedeelde dagen. Mocht het om wat voor reden ook die dag niet lukken voor u, dan willen wij u verzoeken zelf tijdig met iemand van het kantinerooster te ruilen, zodat er in ieder geval iemand zal zijn.

Ongeveer een week voor u kantinedienst heeft, ontvangt u nog een mail met de exacte tijden en uitleg over de kantinedienst. Indien er wedstrijden worden afgelast, dan ontvangt u uiteraard zo snel mogelijk een bericht.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp en bijdrage in de kantine.

Vriendelijke groet,
Sandy van der Werff

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 19-10-2024
Ochtend
Anita / Rens Pater
Middag
Luca Bleeker / Bailey Bulkmans
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Merle Dekker, 17-10 (16 jaar)
Romy Putters, 17-10 (19 jaar)
Jorn Koster, 18-10 (24 jaar)
Maarten Koster, 18-10 (23 jaar)
Nick Beemster, 19-10 (19 jaar)
Cor Doodeman, 19-10 (75 jaar)
Jay van Rijnsoever, 19-10 (15 jaar)
Lieve Langedijk, 21-10 (13 jaar)
Copyright © 2024 De Valken