Speciale gasten van het bestuur bij De Valken – FC Medemblik

Martin Glim uit Medemblik is al langere tijd de trainer/coach van Valken 1 en het leek het bestuur daarom een leuk idee om zijn trouwe supporters tegen FC Medemblik als gast uit te nodigen.

Het gaat dan om zijn vrouw Janet en zijn schoonouders Bram en Trees van Dijk. Janet en haar ouders volgen Martin al sinds hij zelf nog voetballer was op de voet en ook bij de elftallen die hij als trainer/coach onder zijn hoede heeft zijn ze langs de lijn te vinden. Ondertussen heeft Janet nog een verantwoordelijke baan in de ambulante zorg voor verstandelijk gehandicapten.

De gasten werden door het Valken-bestuur voorgelicht over hoe alles er bij de vereniging voorstaat en wat er bij komt kijken om niet alleen zo’n mooi clubgebouw te realiseren maar vooral om week-in-week-uit alle leden te kunnen laten voetballen en handballen. Als ‘relatieve buitenstaanders’ hebben Janet Glim, Bram en Trees van Dijk veel waardering voor de gang van zaken bij De Valken en hun indruk is dat Valken als club er beter voorstaat dan menig andere club. Voor het Valkenbestuur natuurlijk leuk om te horen.

Het wedstrijdverloop was ondertussen heel spannend en lichtelijk zorgwekkend. Want Martin Glim zou na de wedstrijd uiteraard bij de gasten aansluiten, maar als Valken niet zou winnen zou dat voor de stemming toch iets minder zijn. Gelukkig sleepte Valken 1 de overwinning nog uit het vuur en werd het in de bestuurskamer erg gezellig na de wedstrijd. Martin en zijn familie konden met opgeheven hoofd naar Medemblik terugreizen. Voor alle duidelijkheid: Martin’s eigen ouders zijn enige jaren geleden helaas overleden, maar het is prachtig om te zien dat met Janet en haar ouders (en met de zonen Jasper en Daan) het fanatieke voetballeven echt in familiekring wordt beleefd.

In het bijzijn van Janet en zijn schoonouders tekende Martin Glim samen met voorzitter Frank Hand het contract dat hem nog een jaar langer aan De Valken verbindt. In het seizoen 2018/2019 zal de samenwerking tot volle tevredenheid van het bestuur dus mogen worden voortgezet. Sinds zijn aantreden in het seizoen 2015/2016 heeft Martin voor een opgaande lijn bij de prestaties van Valken 1 gezorgd. Los daarvan verdient hij alle lof voor zijn betrokkenheid bij de jeugdspelers en het daadwerkelijk kansen geven aan jonge spelers. Martin heeft daarbij welgemeende belangstelling voor de vereniging in haar geheel en de mensen die bij de vereniging betrokken zijn.
Janet genoot met haar ouders volop van deze middag. Tegen Martin: “Nog niet eerder heb ik je van zo nabij als trainer/coach bij de wedstrijd meegemaakt en ben ik bij het tekenen van je contract persoonlijk aanwezig geweest”. Kortom, een supergeslaagde middag.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Kantinerooster jeugd

Za 14-09-2024
Ochtend
Isabel/Nancy - Anita
Middag
David Homan / Jelle Bleeker
Zie info en rooster.

Hoofdsponsors

 

Archieven

Jarigen :)

Niels Laan, 07-09 (54 jaar)
Maarten van Warmerdam, 09-09 (16 jaar)
Tim Weverink, 09-09 (16 jaar)
Copyright © 2024 De Valken